3M kasvo-osat

3M Kasvo-osat sopivat Versaflo 3M:n puhallinlaitteisiin ja Scott puhaltimiin adapterin avulla. Kasvo-osat ovat tuttua Versaflo tuoteryhmän laatua. Kasvo-osaksi löytyy laaja ja monipuolinen valikoima eri soveltuvia maskeja, visiireitä ja huppuja.

Hengityssuojaimet vaativiin työtehtäviin

Vaativiin työtehtäviin puhallinsuojain voi tarjota hyvän vaihtoehdon. Järjestelmään kuuluu kasvo-osa ja usein vyötäröllä pidettävä puhallinyksikkö, näiden väliin tuleva letku sekä sopiva suodatin. Työympäristön epäpuhtaudet huomioiden hengityksensuojaimen kanssa voidaan käyttää kevythuppua, ilmastoitua suojakypärää tai kasvomaskia, joka asettuu tiiviisti kasvoja vasten. Puhallin tuottaa suodattimen puhdistamaa ilmaa kasvo-osaan, johon muodostuu ylipaine. Se estää tehokkaasti vaarallisten aineiden pääsyn kasvo-osan sisään.

Arctic Safety tarjoaa laajan kattauksen alan huippumerkkkejä:

Tarjoamme kattavan valikoiman hiukkasilta, kaasuilta ja muilta haitta-aineilta suojaavia hengityksensuojaimia. Tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten 3MScott, 3M, Cleanspace, GVS, BLS ja CleanAir. Me Arctic Safetyllä autamme mielellämme oikean hengityssuojaimen ja suodattimen valinnassa.

Näytetään kaikki 12 tulosta