Scott kasvo-osat

Scott kasvo-osat

Scott kasvo-osat ovat Suomen suosituimpia ja käytetyimpiä maskivalintoja hengityksen suojaamiseen. Meillä on pitkä historia näiden tuotteiden kanssa. Nykyisellään olevat puhaltimet Scott Proflow ja Scott duraflow ovat pitkän kokemuksen tuotekehityksen tuloksia ja Scott kasvo-osat ovat hyväksyttyjä näiden puhaltimien kanssa. Osaa kasvo-osista voidaan myös käyttää pelkästään Pro 2000 suodattimien kanssa.

Nykyään Proflow-puhallin tunnetaan nimellä 3M PF-619E Powered Air:

Suomalaisten ammattilaisten suosittu Scott Proflow 2 SC 160 on nyt siis 3M PF-619E Powered Air. Nimi muuttui, mutta samat huippuominaisuudet ovat ennallaan.

Proflow SC (Sophisticated Communication) on uuden sukupolven puhallinlaite. Turvallinen ja luotettavan kompakti Proflow SC on ergonomisesti muotoiltu ja leveä tukivyö takaa käyttömukavuuden koko työvuoron ajan. Elektroninen ohjaus ylläpitää oikean ilmanvirtaustason, ja kevyt NiMH-akku kestää jopa yli 8h, olosuhteista ja suodattimesta riippuen.

Erilaiset Scott kasvo-osat sopivat edellleen ko. puhaltimeen ja uuden adapterin avulla myös laaja valikoima 3M:n erilaisia maskeja. Ristikkäiskytkentä on CE hyväksytty 3M ja Scott tuotteiden välillä.

Hengityssuojaimet vaativiin työtehtäviin

Vaativiin työtehtäviin puhallinsuojain voi tarjota hyvän vaihtoehdon. Järjestelmään kuuluu kasvo-osa ja usein vyötäröllä pidettävä puhallinyksikkö, näiden väliin tuleva letku sekä sopiva suodatin. Työympäristön epäpuhtaudet huomioiden hengityksensuojaimen kanssa voidaan käyttää kevythuppua, ilmastoitua suojakypärää tai kasvomaskia, joka asettuu tiiviisti kasvoja vasten. Puhallin tuottaa suodattimen puhdistamaa ilmaa kasvo-osaan, johon muodostuu ylipaine. Se estää tehokkaasti vaarallisten aineiden pääsyn kasvo-osan sisään.

Tunnetuimpia Scott maskeja ovat Promask, Vision, Procap, Sari ja erilaiset huput esim. FH1 ja FH2.

Scott maskeihin on saatavissa laaja valikoima erilaisia varaosia ja tarvikkeita. Esim. suojakalvoja suositellaan visiireille niiden käyttöiän parantamiseksi. Kalvot suojaavat malli ym. roiskeilta ja ne ovat helppo vaihtaa nopeasti uuteen. Visiireitä on saatavissa kasvo-osiin myös eri  materiaaleina ja niitä kannattaa vaihtaa aina kun se on naarmuuntunut ja heikentää näkökenttää.

Näytetään kaikki 12 tulosta