Scott kasvo-osat

Scott kasvo-osat ovat Suomen suosituimpia ja käytetyimpiä maskivalintoja hengityksen suojaamiseen. Meillä on pitkä historia näiden tuotteiden kanssa. Nykyisellään olevat puhaltimet Scott Proflow ja Scott duraflow ovat pitkän kokemuksen tuotekehityksen tuloksia ja Scott kasvo-osat ovat hyväksyttyjä näiden puhaltimien kanssa. Osaa kasvo-osista voidaan myös käyttää pelkästään Pro 2000 suodattimien kanssa.

Nykyään Proflow-puhallin tunnetaan nimellä 3M PF-619E Powered Air:

Suomalaisten ammattilaisten suosittu Scott Proflow 2 SC 160 on nyt siis 3M PF-619E Powered Air. Nimi muuttui, mutta samat huippuominaisuudet ovat ennallaan.

Proflow SC (Sophisticated Communication) on uuden sukupolven puhallinlaite. Turvallinen ja luotettavan kompakti Proflow SC on ergonomisesti muotoiltu ja leveä tukivyö takaa käyttömukavuuden koko työvuoron ajan. Elektroninen ohjaus ylläpitää oikean ilmanvirtaustason, ja kevyt NiMH-akku kestää jopa yli 8h, olosuhteista ja suodattimesta riippuen.

Erilaiset Scott kasvo-osat sopivat edellleen ko. puhaltimeen ja uuden adapterin avulla myös laaja valikoima 3M:n erilaisia maskeja. Ristikkäiskytkentä on CE hyväksytty 3M ja Scott tuotteiden välillä.

 

Näytetään tulokset 1–12 / 13