Scott puhallinsuojaimet

Scott puhallinsuojaimet

Suomen suosituimmat Scott puhallinsuojaimet ovat luotettavia ja turvallisia valintoja hengityksen suojaukseen.

Hengityssuojaimet ja suodattimet turvalliseen työntekoon

Tarjoamme kattavan valikoiman hiukkasilta, kaasuilta ja muilta haitta-aineilta suojaavia hengityksensuojaimia. Tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten 3MScott, 3M, Cleanspace, GVS, BLS ja CleanAir. Me Arctic Safetyllä autamme mielellämme oikean hengityssuojaimen ja suodattimen valinnassa.

Hengityssuojaimet vaativiin työtehtäviin

Vaativiin työtehtäviin puhallinsuojain voi tarjota hyvän vaihtoehdon. Järjestelmään kuuluu kasvo-osa ja usein vyötäröllä pidettävä puhallinyksikkö, näiden väliin tuleva letku sekä sopiva suodatin. Työympäristön epäpuhtaudet huomioiden hengityksensuojaimen kanssa voidaan käyttää kevythuppua, ilmastoitua suojakypärää tai kasvomaskia, joka asettuu tiiviisti kasvoja vasten. Puhallin tuottaa suodattimen puhdistamaa ilmaa kasvo-osaan, johon muodostuu ylipaine. Se estää tehokkaasti vaarallisten aineiden pääsyn kasvo-osan sisään.

Suodattimien valinta ja huolto

Suodattimet on vaihdettava uusiin, viimeistään kun maskiin tulee vieraita makuja tai hajuja. Koko- ja puolinaamareihin voi yhdistää hiukkasilta, kaasuilta tai sekä/että suojaavia suodattimia. Tärkeää että naamari istuu kasvoilla tiiviisti. Valitse koko kasvojesi mukaan. Suodattimet kannattaa huoltaa ja vaihtaa ajoissa uusiin.

Scott puhaltimet:

Scott puhallinsuojaimissa käytetään Pro 2000 kierteellä olevia suodattimia. Maski tai kasvo-osaksi valitaan työn mukaan yhteensopiva puhaltimeen ja selvitetään altisteet ja riskit, suodattimet kartoituksen mukaisesti.

Nykyään Proflow-puhallin tunnetaan nimellä 3M PF-619E Powered Air:

Suomalaisten ammattilaisten suosittu Scott Proflow 2 SC 160 on nyt siis 3M PF-619E Powered Air. Nimi muuttui, mutta samat huippuominaisuudet ovat ennallaan.

Proflow SC (Sophisticated Communication) on uuden sukupolven puhallinlaite. Turvallinen ja luotettavan kompakti Proflow SC on ergonomisesti muotoiltu ja leveä tukivyö takaa käyttömukavuuden koko työvuoron ajan. Elektroninen ohjaus ylläpitää oikean ilmanvirtaustason, ja kevyt NiMH-akku kestää jopa yli 8h, olosuhteista ja suodattimesta riippuen.

Erilaiset Scott kasvo-osat sopivat edellleen ko. puhaltimeen ja uuden adapterin avulla myös laaja valikoima 3M:n erilaisia maskeja. Ristikkäiskytkentä on CE hyväksytty 3M ja Scott tuotteiden välillä.

 

Näytetään kaikki 7 tulosta