Scott puhallinsuojaimet

Suomen suosituimmat Scott puhallinsuojaimet ovat luotettavia ja turvallisia valintoja hengityksen suojaukseen.

Hengityssuojaimet ja suodattimet turvalliseen työntekoon

Tarjoamme kattavan valikoiman hiukkasilta, kaasuilta ja muilta haitta-aineilta suojaavia hengityksensuojaimia. Tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten 3MScott, 3M, Sundström, Cleanspace, GVS, BLS ja CleanAir. Me Arctic Safetyllä autamme mielellämme oikean hengityssuojaimen ja suodattimen valinnassa.

Hengityssuojaimet vaativiin työtehtäviin

Vaativiin työtehtäviin puhallinsuojain voi tarjota hyvän vaihtoehdon. Järjestelmään kuuluu kasvo-osa ja usein vyötäröllä pidettävä puhallinyksikkö, näiden väliin tuleva letku sekä sopiva suodatin. Työympäristön epäpuhtaudet huomioiden hengityksensuojaimen kanssa voidaan käyttää kevythuppua, ilmastoitua suojakypärää tai kasvomaskia, joka asettuu tiiviisti kasvoja vasten. Puhallin tuottaa suodattimen puhdistamaa ilmaa kasvo-osaan, johon muodostuu ylipaine. Se estää tehokkaasti vaarallisten aineiden pääsyn kasvo-osan sisään.

Suodattimien valinta ja huolto

Suodattimet on vaihdettava uusiin, viimeistään kun maskiin tulee vieraita makuja tai hajuja.

Scott puhaltimet:

Scott puhallinsuojaimissa (Proflow) käytetään Pro 2000 kierteellä olevia suodattimia. Maski tai kasvo-osaksi valitaan työn mukaan yhteensopiva puhaltimeen ja selvitetään altisteet ja riskit, suodattimet kartoituksen mukaisesti.

 

Näytetään kaikki 8 tulosta