Scott puhallinsuojaimet ja varaosat

Scott puhallinsuojaimet

Suomen suosituimmat Scott puhallinsuojaimet ovat luotettavia ja turvallisia valintoja hengityksen suojaukseen.

Scott kasvo-osat

Scott kasvo-osat ovat Suomen suosituimpia ja käytetyimpiä maskivalintoja hengityksen suojaamiseen. Meillä on pitkä historia näiden tuotteiden kanssa. Nykyisellään oleva puhallin Scott Proflow ovat pitkän kokemuksen tuotekehityksen tuloksia ja Scott kasvo-osat ovat hyväksyttyjä näiden puhaltimien kanssa. Osaa kasvo-osista voidaan myös käyttää pelkästään Pro 2000 suodattimien kanssa.

Nykyään Proflow-puhallin tunnetaan nimellä 3M PF-619E Powered Air:

Suomalaisten ammattilaisten suosittu Scott Proflow 2 SC 160 on nyt siis 3M PF-619E Powered Air. Nimi muuttui, mutta samat huippuominaisuudet ovat ennallaan.

Proflow SC (Sophisticated Communication) on uuden sukupolven puhallinlaite. Turvallinen ja luotettavan kompakti Proflow SC on ergonomisesti muotoiltu ja leveä tukivyö takaa käyttömukavuuden koko työvuoron ajan. Elektroninen ohjaus ylläpitää oikean ilmanvirtaustason, ja kevyt NiMH-akku kestää jopa yli 8h, olosuhteista ja suodattimesta riippuen.

Erilaiset Scott maskit sopivat edelleen ko. puhaltimeen ja uuden adapterin avulla myös laaja valikoima 3M:n erilaisia maskeja. Ristikkäiskytkentä on CE hyväksytty 3M ja Scott tuotteiden välillä.

Hengityssuojaimet ja suodattimet turvalliseen työntekoon

Tarjoamme kattavan valikoiman hiukkasilta, kaasuilta ja muilta haitta-aineilta suojaavia hengityksensuojaimia. Tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten 3MScott, 3M, Sundström, Cleanspace, GVS, BLS ja CleanAir. Me Arctic Safetyllä autamme mielellämme oikean hengityssuojaimen ja suodattimen valinnassa.

Hengityssuojaimet vaativiin työtehtäviin

Vaativiin työtehtäviin puhallinsuojain voi tarjota hyvän vaihtoehdon. Järjestelmään kuuluu kasvo-osa ja usein vyötäröllä pidettävä puhallinyksikkö, näiden väliin tuleva letku sekä sopiva suodatin. Työympäristön epäpuhtaudet huomioiden hengityksensuojaimen kanssa voidaan käyttää kevythuppua, ilmastoitua suojakypärää tai kasvomaskia, joka asettuu tiiviisti kasvoja vasten. Puhallin tuottaa suodattimen puhdistamaa ilmaa kasvo-osaan, johon muodostuu ylipaine. Se estää tehokkaasti vaarallisten aineiden pääsyn kasvo-osan sisään.

Suodattimien valinta ja huolto

Suodattimet on vaihdettava uusiin, viimeistään kun maskiin tulee vieraita makuja tai hajuja.

Scott puhaltimet:

Scott puhallinsuojaimissa (Proflow) käytetään Pro 2000 kierteellä olevia suodattimia. Maski tai kasvo-osaksi valitaan työn mukaan yhteensopiva puhaltimeen ja selvitetään altisteet ja riskit, suodattimet kartoituksen mukaisesti.

Näytetään tulokset 1–16 / 40