Scott varaosat ja tarvikkeet

Scott varaosat ja tarvikkeet

Scott puhallinsuojaimet

Suomen suosituimmat Scott puhallinsuojaimet ovat luotettavia ja turvallisia valintoja hengityksen suojaukseen.

Hengityssuojaimet, suodattimet ja varaosat turvalliseen työntekoon

Tarjoamme kattavan valikoiman hiukkasilta, kaasuilta ja muilta haitta-aineilta suojaavia hengityksensuojaimia. Tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten 3MScott, 3M, Sundström, Cleanspace, GVS, BLS ja CleanAir. Me Arctic Safetyllä autamme mielellämme oikean hengityssuojaimen, varaosien ja suodattimen valinnassa.

Hengityssuojaimet vaativiin työtehtäviin

Järjestelmään kuuluu kasvo-osa ja usein vyötäröllä pidettävä puhallinyksikkö, näiden väliin tuleva letku sekä sopiva suodatin. Työympäristön epäpuhtaudet huomioiden hengityksensuojaimen kanssa voidaan käyttää kevythuppua, ilmastoitua suojakypärää tai kasvomaskia, joka asettuu tiiviisti kasvoja vasten. Puhallin tuottaa suodattimen puhdistamaa ilmaa kasvo-osaan, johon muodostuu ylipaine. Se estää tehokkaasti vaarallisten aineiden pääsyn kasvo-osan sisään.

3M Scott varaosat:

Scott puhallinsuojaimien varaosat ovat laaja kattaus ja osa turvallista hengittämistä. 3M ja Scott tuotteet ovat usein ristikkäinkytkettävissä. Scott varaosissa löytyy hengitysletkut ja suojat, akut ja laturit, varavisiirit ja visiirin kalvot, raitisilampuhaltimen vyöt ja valjaat, adapterit, suojatulpat. Kysy lisää, etsitään yhdessä oikeat ratkaisut!

 

Näytetään tulokset 1–16 / 23