Kiinnityslaitteet ja ankkurointi

Kiinnityslaitteet ja ankkurointi antaa mahdollisuuden kiinnittäytymiseen erilaisilla alustoilla. Ankkurointipisteet kiinnitetään aina huolella käyttöohjeiden mukaisesti.

Tarjoamme CT-, Edelrid-, Beal-, Probelt-, ja Ikar-putoamissuojainten sekä kiinteästi asennettavien kisko -ja vaijerijärjestelmien yhdistelmällä kokonaisuudet, jotka ottavat huomioon tarpeenne aina riskienarvioinnista kokonaisvaltaiseen putoamissuojaukseen pelastussuunnitelmaa myöten. Ratkaisut kattavat myös pelastusalan tarpeet korkealla sekä ahtaissa ja vaikeapääsyisissä paikoissa toimimiseen.

Tarjoamme erilaiset vaijeri- ja kiskojärjestelmät lastaus- ja purkupaikoille sekä siilojen ja tikasnousujen turvaksi. Samoin räätälöimme kattojärjestelmiin turvaratkaisut!

Turvallinen työskentely vaatii oikeiden varusteiden lisäksi hyvää asennetta ja oikeat taidot eli tarvittavan koulutuksen. Ole yhteydessä ja Me autamme sinua turvalliseen työpäivään!

Putoamissuojainten vuositarkastus:

Putoamissuojaimet kuuluu vuosittaisen (1v) määräaikaistarkastuksen piiriin. Tarkastuksen voi tehdä valtuutettu putoamissuojainten tarkastaja. Arctic Safety Oy tarkastaa putoamissuojaimia laajasti merkistä riippumatta.

Arctic Safety Oy kuuluu STYL jäsenistöön. Arctic Safety Oy on valtuutettu putoamissuojainten määräaikaistarkastaja.

Turvallisesti, yhteistyöterveisin,
Mika ja Hanne

Näytetään tulokset 1–12 / 70