Helly Hansen Chelsea Evolution Camo reisitaskuhousut

103,23 alv 0%128,01  sis. alv 24%

Poista

Kuvaus

Helly Hansen Workwear, Innovaatioita vuodesta 1877

Norjassa perustettu Helly Hansen on valmistanut ammattilaiskäyttöön sopivia suojaavia ja mukavia vaatteita jo 140 vuoden ajan. Vuosikausia merillä viettänyt norjalaiskapteeni Helly Juell Hansen alkoi vuonna 1877 valmistaa vaimonsa Maren Margarethen kanssa öljykangastakkeja, housuja, sydvestejä ja pressuja pellavansiemenöljyyn kastetusta karkeasta pellavasta. Helly Hansenin perintö elää edelleen, ja yhtiö kehittää sekä valmistaa innovatiivisia tuotteita markkinoille. Helly Hansen Workwearin tuotteista monet sopivat niin vapaa-aikaan kuin työhönkin, Helly Hansen Chelsea Evolution Camo reisitaskuhousut ovat siitä hyvä esimerkki.

Chelsea Evolution Camo reisitaskuhousut ovat kestävät ja antavat liikkumavapauden. Neljään suuntaan joustava kangas takaa rajattoman liikkumavapauden, niin että housut ovat mukavat jalassa koko päivän. Legendaarinen Chelsea-puuvillakangas täydentää stretchkangasta, minkä ansiosta housut selviytyvät kovimmistakin työtehtävistä. Moderni istuvuus, muotoonommellut polvet, aiempaa paremmat taskuratkaisut tekevät näistä housuista parhaan työkaverisi.

Nämä housut ovat myös mitä parhain valinta vapaa-aikaa, jolloin työvaatteen loistava kulutuksenkesto ja ergonominen muotoilu pääsevät oikeuksiinsa myös vapaa-ajan housuna. HH reisitaskuhousujen muodikas camo-kuosi ja moderni leikkaus tekevät housuista tyylikkäät. Olit sitten patikoimassa, kalastamassa tai mökillä, nämä housut lisäävät tekemisen mukavuutta!

Helly Hansen Chelsea Evolution Camo reisitaskuhousut ominaisuudet

  • Neljään suuntaan joustava kangas
  • Takaa korotettu vyötärö parantaa istuvuutta
  • Leveä vyölenkki takana keskellä kestävyyttä ja vakautta parantamassa
  • Haarakiila
  • Muovipäällysteiset metallinapit
  • Reisitaskut
  • Henkilökortin lenkki
  • Hillityt logot
  • Cordura®-kangasvahvikkeet lahkeensuissa
  • Mahdollisuus pidentää lahjetta 5 cm:llä

Muistathan huoltaa työvaatteesi oikein ohjeiden mukaan. Myös vaatteen oikea koko on edellytys sille, että vaate istuu päälläsi mahdollisimman hyvin, sen ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa ja ennen kaikkea, se näyttää hyvältä! Helly Hansen workwearin kokotaulukkoon pääset täältä.

Lisätiedot

Koko

C44, C46, C50, C52, C54, C56, C58, C60, C62, C64, D88, D92, D100, D104, D108, D112, D116

Helly Hansen Chelsea Evolution Camo reisitaskuhousut

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tuotekoodi: 77445-481 Tuoteryhmät , Avainsanat: , ,