Probelt Turvavaljaat V86E Rope

271,10 alv 0%336,16  sis. alv 24%

Poista

Probelt Turvavaljaat V86E Rope on laadukas valjaskokonaisuus istumavaljaaksi, työasemointiin ja kovaan ammattikäyttöön.

Kuvaus

Probelt Turvavaljaat V86E Rope

Probelt Turvavaljaat V86E Rope on laadukas valjaskokonaisuus istumavaljaaksi, työasemointiin ja kovaan ammattikäyttöön.

V86E Rope on turvallinen, helppokäyttöinen ja laajoilla säädöillä ammattikäyttöön varustettu työasemointivaljas. Valjaat pikasoljellisilla reisilenkeillä, vyössä sekä rinnassa. Lisäksi edessä rintakiinnityspiste nauhalenkein. Kiinnityspiste valjaissa lisäksi takana teräs D-lenkillä. Elastiset leveät ja pehmustetut olkahihnat turvavaljaissa takaavat joustavat liikeradat, joissa myös hyvä säätömahdollisuus. Moneen sopiva ammattivaljas työkäyttöön. Pehmustettu vahva tukivyö, jossa D-lenkit sivuilla työasemointia varten. Istumavaljaan lenkit vyöllä.

Soveltuu yleiskäyttöön putoamisvaarallisiin olosuhteisiin: esim. työasemointi, istumavaljas käyttö, seinällä työskentely, masto ja pylvästyöskentely, nostokorityöskentelyyn, rakennustyömaalle jyrkille katoille. Töihin missä halutaan ennaltaehkäistä tai pysäyttää putoaminen.

Putoamissuojainkokovaljaissa on kaksi putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspistettä: Teräslenkki selässä ja rinnassa nauhalenkit.

-Kiinnityspiste takana, D-lenkki

-Kiinnityspiste edessä, nauhalenkit

-Tukivyö, D-lenkit sivuilla

-Istumavaljaan lenkit

-Pikasoljet vyössä, rinnassa ja reisilenkeissä

-Pehmustettu olka- ja reisihihnat sekä tukivyö

-Säädettävä

-EN 361, EN 358 ja EN 813.

Saatavilla Koot: M-XL (810034) ja XXL- (810035)

Määräykset valjaille:

Valjaat pitää tarkastaa vuosittain lähtien ensimmäisestä käyttöönotosta ja merkitä tunnistekorttiin. Käyttöikä valjaille on 10 vuotta valmistuspäivästä.

Jos tuotteen varaan on pudottu tai tarkastuksessa on havaittu puutteita ja on syytä epäillä valjaiden luotettavuutta, poistetaan valjas käytöstä ja tuhotaan.

Liitosköydet CT

Tarvitset lisäksi lukkosulkurenkaan valjaisiin kiinnittymiseen. Suositeltu malli CT Pillar Pro esim. CT Pillar Pro TG

TTL Info

Putoamissuojainkoulutus

Putoamissuojaus:

Putoamissuojaimet estävät putoamisen korkealta tai pysäyttävät sen turvallisesti. Putoamisvaarallisissa töissä on käytettävä putoamissuojaimia.

Vaarallisia kohteita rakennus- ja asennustöissä ovat yli kaksi metriä korkeat kaiteettomat paikat. Töiden teko ja toimenpiteet onnettomuuden varalle on suunniteltava aina etukäteen.

Esimerkkkejä erilaisista putoamissuojaimista:

Kokovaljas. Kokovaljasta käytetään kun riskinä on vapaa putoaminen. Valjaan yhteydessä käytetään vaimenninta, joka pehmentää pysäytyksessä syntyvän vaarallisen nykäyksen. Rakennustöissä käytetään kokovaljasta. Teleskooppi- ja nivelpuominosturin henkilönostokorissa työntekijän on käytettävä henkilökohtaisia putoamissuojaimia.

Vaimennin. Vaimennin rajoittaa putoamisen pysäyttämisessä syntyvää nykäysvoimaa. Vaimentimia on sekä erillisiä, että laitteiden yhteyteen rakennettuja.

Muut putoamissuojaimen osat. Muita suojainjärjestelmän osia ovat liitosköydet, kelautuvat tarraimet, liukutarraimet, laskeutumislaitteet, tarraimet kiinteässä johteessa ja erilaiset kiinnityslaitteet.
Ensisijaisena torjuntakeinona käytetään vaaran poistamista rakenteellisilla keinoilla, kuten suojakaiteilla. Katolla tulisi olla turvakiskojärjestelmä tai kiinnityspiste köyden kiinnitystä varten.

Sopivan putoamissuojauksen valinnassa kannattaa kääntyä pätevien suojainmyyjien puoleen. Koulutettuja suojainmyyjiä löytyy mm. Suomen Työsuojelualan Liiton (STYL) jäsenyrityksistä. Suojainten myyjät voivat avustaa myös riskien arvioinnissa, suojainten valinnassa sekä putoamissuojainten käyttäjien kouluttamisessa.

Arctic Safety Oy kuuluu STYL jäsenistöön.

 

Lisätiedot

Koko

M-XL, XXL-