PALOTURVALLISUUSTUOTTEET

Arctic Safetyltä luotettavat ja laadukkaat paloturvallisuustuotteet, kuten sammuttimet, palohälyttimet ja hälytysjärjestelmät.

Jokaisen kodin ja kiinteistön paloturvallisuustuotteet on tarkoitettu ennalta ehkäisemään paloja sekä palon alkusammutukseen.

Näitä ovat esimerkiksi Arctic Safetyn palovaroittimet, häkä- ja kaasuvaroittimet, sammutuspeitteet ja erilaiset sammuttimet ja sammutintarvikkeet sekä äly- ja turvalaitteet.

Jauhesammuttimet nopeaan alkusammutukseen

Jauhesammutin on kaikista yleisin sammutinmalli ja monipuolinen perussammutin.  Jauhesammuttimet ovatkin hyvä valinta sekä kotiin että mökille ja sopivat hyvin myös esimerkiksi ajoneuvoihin, veneisiin ja teollisuuskiinteistöihin. Tehokkaammat jauhesammuttimet soveltuvat tulitöihin. Sillä voidaan sammuttaa myös sähköpaloja, koska jauhe ei johda sähköä.

Tutustu tuotevalikoimamme tunnettuihin Presto -tuotemerkin jauhesammuttimiin, joita löytyy moneen eri tarkoitukseen.

Jauhesammutin soveltuu lähes kaikenlaisiin paloihin

Jauhesammutin on helppo valinta ainoaksi sammuttimeksi, koska se soveltuu lähes kaikenlaisiin paloihin. On hyvä huomioida että, jauhesammuttimen hienojakoinen jauhe aiheuttaa siivottavaa huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi nestesammuttimien sammutusneste.

Useimmilla jauhesammuttimilla on ABC-luokka 
A – orgaaniset materiaalit kuten puu, kangas jne. 
B – palavat nesteet (bensiini jne.) 
C – kaasupalot

Tarvikkeet, kaapit ja telineet sammuttimille

Meiltä löydät valikoiman sammuttimien suojaamiseen, kiinnittämiseen ja kuljettamiseen tarkoitettuja varusteita. Sammutinkaapit ja ajoneuvotelineet pitävät sammuttimen aina omalla paikallaan. Muista sammutinten merkinnät kilvin ja kyltein –  meiltä löydät myös paloalan jälkivalaisevat kilvet. 
Image

Sammutuspeitteet aina käsillä

Sammutuspeite on tehokas tapa parantaa paloturvallisuutta kotona tai työpaikalla. Sammutuspeite on niin edullinen, varmatoiminen ja yksinkertainen, että se kannattaa hankkia kaikkialle, missä on vähäinenkin palovaara. Hyvin tehty alkusammutus ehkäisee palon leviämisen ja rajoittaa vahinkoja tuntuvasti. Kotona suurin osa paloista syttyy lieden tai takan vaikutuksesta, joten käden ulottuville kannattaa laittaa sammutuspeite.
Image

Palovaroittimet ja häkävaroittimet turvaksi

Jokaisen asunnon jokaisessa kerroksessa on oltava vähintään yksi toimiva palovaroitin, uusissa asunnoissa verkkovirralla toimiva. Asukas on vastuussa sen toimintakyvystä. Palovaroittimia on oltava vähintään yksi kutakin alkavaa 60 m2 kohti. Suositeltu normaali käyttöikä palovaroittimille on noin 10 vuotta. Huolehdi myös palovaroittimen oikea sijoittaminen.
Image

Poistumisreittien merkintä ja poistumistietaulut

Hätätilanteessa jokainen sekunti on tärkeä. Hyvin merkityt ja oikein suunnitellut poistumistiet ovat ensiarvoisen tärkeitä nopean ja turvallisen poistumisen mahdollistamiseksi. Meiltä löydät opasteet, jälkivalaisevat, hälytysjärjestelmät, poistumistiemerkinnät, EA-tarvikkeiden- sekä sammuttimien sijaintikyltit sekä muut tarvittavat kyltit.

Pikapalopostit kiinteistöihin

Pikapaloposti on nykyään olennainen osa monen kiinteistön paloturvallisuutta. Palopostien uusiminen ja lisääminen onnistuu kätevästi meidän kauttamme – kysy tarjous. Teollisuuteen ja maatalouteen soveltuvat rosterimallit löytyvät myös meidän kauttamme.

Kaasumittarit varoittavat ajoissa

Kaasumittareilla voidaan tunnistaa, mitata ja valvoa vaarallisia pitoisuuksia ilmassa olevien myrkyllisten aineiden tai räjähdysherkkien kaasu- ja höyry-yhdisteiden vaarallisuuden arvioimiseksi.  Kaasumittarit on kehitetty työn turvaamiseksi vaarallisia aineita käsiteltäessä, varsinkin kaivoksilla ja teollisuudessa. Pyydä tarjous. 
Image

Turvajärjestelmä älykoti BASE Smart Home

Me ihmiset koemme kodin turvapaikkana, jossa voimme rentoutua ja levätä. Turvallisuuden lisääminen omassa kodissa tuo meille turvaa sekä mielenrauhaa. BASE-älykodin turvajärjestelmän avulla saat tiedon puhelimeesi heti, kun kotonasi tapahtuu jotain poikkeavaa.

Helppokäyttöinen turvajärjestelmä rakennetaan sinun tarpeidesi mukaan. BASE-älykotilaitteita ovat esimerkiksi tukiasema, palovaroitin, ovi- ja ikkunasensorit, liiketunnistin, kamerat (myös ulkokamerat), lämpöhälytin, älypistorasia, vesivuotohälytin sekä hallintapainike. Kysy lisää tai tule tutustumaan Kolmenkulman myymäläämme!

Turvallisuutta ennakoimalla, 
Hanne ja Mika
Arctic Safety Oy