3M Puhallinsuojaimet

3M Puhallinsuojaimet on laajasti tunnettuja ja turvallisia hengityssuojain tuotteita. 3M on henkilösuojaimien johtavia valmistajia ja tunnettu teknisen innovaation kärkipaikoilta. Yrityksen tuotteita käytetään usein riskialttiissa olosuhteissa, joissa vaaditaan äärimmäisen luotettavaa suojausta ja toimintavarmuutta. 3M:n tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat 3M, 3M Scott, Peltor, Speedglas, Adflo, Versaflo ja EAR.

Versaflo 300- 600- ja 800-sarjalaiset puhaltimet ovat luotettavia ja turvallisia puhallinlaitteita laajalla kasvo-osa valikoimalla. Näissä raitisilmapuhaltimissa on laaja valikoima varaosia ja tarvikkeita.

3M kasvo-osat

3M Kasvo-osat sopivat Versaflo 3M:n puhallinlaitteisiin ja Scott puhaltimiin adapterin avulla.

Hengityssuojaimet vaativiin työtehtäviin

Vaativiin työtehtäviin puhallinsuojain voi tarjota hyvän vaihtoehdon. Järjestelmään kuuluu kasvo-osa ja usein vyötäröllä pidettävä puhallinyksikkö, näiden väliin tuleva letku sekä sopiva suodatin. Työympäristön epäpuhtaudet huomioiden hengityksensuojaimen kanssa voidaan käyttää kevythuppua, ilmastoitua suojakypärää tai kasvomaskia, joka asettuu tiiviisti kasvoja vasten. Puhallin tuottaa suodattimen puhdistamaa ilmaa kasvo-osaan, johon muodostuu ylipaine. Se estää tehokkaasti vaarallisten aineiden pääsyn kasvo-osan sisään.

Arctic Safety tarjoaa laajan kattauksen alan huippumerkkkejä:

Tarjoamme kattavan valikoiman hiukkasilta, kaasuilta ja muilta haitta-aineilta suojaavia hengityksensuojaimia. Tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten 3MScott, Sundström, 3M, Cleanspace, GVS, BLS ja CleanAir. Me Arctic Safetyllä autamme mielellämme oikean hengityssuojaimen ja suodattimen valinnassa.

Näytetään tulokset 1–12 / 13