Cleanair puhallinsuojaimet

Cleanair puhallinsuojaimet ja Cleanair kasvo-osat täydentyvät laadukkailla suodattimilla erilaisiin työtehtäviin. Samoin laajasti varaosia sekä tarvikkeita kaikkiin hengityssuojaimiin.

CA puhallin vaihtoehdot: Basic Evo, Aergo, Asbest, Chemical 2F ja Chemical 3F sekä EX-puhallin.

CleanAir AerGo Readypack valmispaketti:

Valmis puhallinsuojainpaketti CleanAir AerGo Readypack valmispaketti erilaisiin työympäristöihin suojaamaan käyttäjän hengitystä vierailta partikkeleilta ja epäpuhtauksilta.

Unimask kuuluu CleanAir AerGo Readypack valmispakettiin. Kevyt, turvallinen ja helppokäyttöinen kasvonsuojain. Korkein hengityksensuojausluokka TH3.

Cleanair Asbest+ Shigematsumaski puhallinpaketti:

Harvinaisen kevyt ja pienikokoinen Cleanair Asbest+ Shigematsumaski puhallinpaketti on suunniteltu aktiiviseen hengityksen ja kasvojen suojaukseen yhdessä Shigematsu kokonaamarin kanssa, ympäristöissä missä asbestia esiintyy.

Hengityssuojaimet ja suodattimet turvalliseen työntekoon

Tarjoamme kattavan valikoiman hiukkasilta, kaasuilta ja muilta haitta-aineilta suojaavia hengityksensuojaimia. Tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten 3MScott, 3M, Sundström, Cleanspace, GVS, BLS ja CleanAir. Me Arctic Safetyllä autamme mielellämme oikean hengitys-suojaimen ja suodattimen valinnassa.

Clean Air on hyväksytty käytettäväksi yhdessä Evermatic/Evolve ilmastoitujen hitsausmaskien kanssa, sekä kevyiden CA- kasvo-osien kanssa

>>>löydät täältä, silmiensuojaus ja hitsaus> hitsausmaskit.

Näytetään tulokset 1–12 / 64