Cleanair puhallinsuojaimet

Cleanair puhallinsuojaimet

Vahvasti markkinoille tulleet Cleanair puhallinsuojaimet ovat saaneet suosiota ammattilaisten keskuudessa laajalla valikoimalla erilaisia puhaltimia ja kasvo-osia. Eurooppalaiselta valmistajalta toimitukset pelaavat ja hinnoittelu on huokea perinteisiin puhallin toimittajiin verrattuna.

Cleanair puhallinsuojaimet ja Cleanair kasvo-osat täydentyvät laadukkailla suodattimilla erilaisiin työtehtäviin. Samoin laajasti varaosia sekä tarvikkeita kaikkiin hengityssuojaimiin.

CleanAir AerGo Readypack valmispaketti:

Valmis puhallinsuojainpaketti CleanAir AerGo Readypack valmispaketti erilaisiin työympäristöihin suojaamaan käyttäjän hengitystä vierailta partikkeleilta ja epäpuhtauksilta. Soveltuu mm. pölyisiin teollisuusympäristöihin, myös joissa esiintyy kaasuja ja höyryjä. Rakennus-, auto- ja laivanrakennusteollisuus. Hitsaukseen, hiontaan ja pintakäsittelyyn sekä maataloustöihin.

Unimask kuuluu CleanAir AerGo Readypack valmispakettiin. Kevyt, turvallinen ja helppokäyttöinen kasvonsuojain. Korkein hengityksensuojausluokka TH3. Kevyt, paino vain 380 g. Kasvo-osassa on hengitysilman sisäänvirtauksen säätö- ja ohjausmahdollisuus.

Cleanair Asbest+ Shigematsumaski puhallinpaketti:

Harvinaisen kevyt ja pienikokoinen Cleanair Asbest+ Shigematsumaski puhallinpaketti on suunniteltu aktiiviseen hengityksen ja kasvojen suojaukseen yhdessä Shigematsu kokonaamarin kanssa, ympäristöissä missä asbestia esiintyy. CA Asbest -puhallinlaite ja Shigematsu kokonaamari muodostavat täydellisen  hengityssuojainjärjestelmän, minkä suojauskerroin (NPF 2000) on huippuluokkaa.

Hengityssuojaimet ja suodattimet turvalliseen työntekoon

Tarjoamme kattavan valikoiman hiukkasilta, kaasuilta ja muilta haitta-aineilta suojaavia hengityksensuojaimia. Tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten 3MScott, 3M, Cleanspace, GVS, BLS ja CleanAir. Me Arctic Safetyllä autamme mielellämme oikean hengityssuojaimen ja suodattimen valinnassa.

 

Näytetään tulokset 1–16 / 37