Viestintä kuulosuojaimet

Viestintä kuulosuojaimet ovat oleellinen osa tämänpäivän työelämää. On tärkeää tietää projekteissa, miten muiden työ eristyy omaan nähden tai saada ohjeita työn tekemiseen samalla kun työskentelee meluisissa tiloissa. Viestintä kuulosuojaimet ja radiopuhelimet, viestintäterminaalit ovat osa tämän päivän työelämää, jossa turvallisuus ja laadukas viestintä on tärkeää.

Viestintä kuulonsuojaimissa on kommunikointimahdollisuuksia eri käyttötarkoituksiin. Kuulonsuojaimen valinnassa kannattaa huomioida sen eri käyttöympäristöt ja -tilanteet.

Tarvetta viestintään kuulonsuojauksella tarvitaan monissa eri töissä.

Valikoimamme koostuu alan parhaiden valmistajien tuotteista. Meillä Arctic Safetyllä etsitään oikea ratkaisu haastavimpiinkin tilanteisiin. Laaja maahantuontiverkostomme takaa monipuoliset vaihtoehdot kuulonsuojaukseen ja viestintään. Kysy lisää.

Peltor LiteCom -tuoteperheen radiopuhelimella integroidut kuulonsuojaimet

Peltor LiteCom on tuotesarja, joissa radiopuhelin on sisäänrakennettu kuulosuojaimeen, mikä mahdollistaa langattoman viestinnän meluisissa ympäristöissä. Tämä järjestelmä takaa tehokkaan ja vaivattoman kaksisuuntaisen viestinnän. VOX-toiminto mahdollistaa puhumisen kädet vapaana. LiteCom-tuoteperheestä löydät vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin.

Edistyksellinen Vokkero Guardian

Vokkero Guardian Langaton Bluetooth 8 kHz on huipputegnologiaa kommunikaatioon, kun on voimakasta taustamelua ja ryhmän pitää olla yhteydessä jatkuvasti keskenään. Uusi kommunikaatiojärjestelmä Vokkero Guardian on mobiili radioterminaali joka on valmistettu haastavaan käyttöön. Vokkero mahdollistaa molemmat kädet vapaana käytävään vuoropuheluun isommankin joukon kesken, kovassakin taustamelussa! Ei turhaan ”tangetin” painelua, vaan yhteys on välitön kun jollain on asiaa. Erittäin laadukas äänentoisto, kuuluvuus vaikka puhuja olisi keskellä melualuetta.

Laitteessa on digitaalinen äänisuodatin joka vähentää ympärillä olevia hälyääniä. Kantama Vokkerilla on noin 1 km. Akun kesto jopa 12 tuntia.

Vokkero guardian avulla voit luoda selkeän kommunikaatioyhteyden, jolla parannat työturvallisuutta ja tuottavuutta työryhmässäsi.

Voidaan yhdistää kuulosuojaimiin eli no headset tai Headsetillä toimivaksi valmiina pakettiin. Vokkero taipuu moneen, kysy lisää.

Melu ja kommunikointi- Kyllä onnistuu!

Ilman oikeita välineitä kovassa melussa on lähes mahdotonta kommunikoida toisten kanssa. Väärinymmärretty tai kuulematta jäänyt puhe voi tulla kalliiksi ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa jopa hengenvaaran.

Meillä on laaja valikoima kuulosuojaimia ja viestintä kuulosuojaimia meluisiin olosuhteisiin. Tuotteemme tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta, käyttövarmuutta ja turvallisuutta sekä lisäävät tehokkuutta ja työssä viihtymistä.

Peltor- Kuulosi ei siedä kompromisseja.

Peltor on yli 50 vuoden ajan kulkenut eturintamassa kehittäessä suojaus- ja viestintäjärjestelmiä käyttäjille, jotka joutuvat oleskelemaan meluisissa ympäristöissä. Olemme ylpeitä voidessamme valvoa koko tuotantoketjua – tuoteideoista ja testeistä valmiiseen tuotteeseen. Se on vahvuus, joka on nostanut meidät johtavaan asemaan valmistus- ja prosessiteollisuudelle, ilmailuun, sotilaskäyttöön ja moottoriurheiluun tarkoitettujen kuulosuojaimien ja viestintälaitteiden toimittajana.

Tänä päivänä olemme alan johtava yritys maailmassa. Suojainten kehitystyössä tärkeintä on käyttömukavuus. Peltor tekee jatkuvaa tutkimus- ja kehitystyötä – tavoitteemme on: Ylittää itsemme. Sen tuloksena meillä on täydellinen kuulonsuojaus ja viestintäohjelma, joka tarjoaa kuulosuojaimet kaikkiin meluolosuhteisiin. Kuulosi ei siedä kompromisseja.

 

Näytetään kaikki 6 tulosta