3M Suodattimet

3M Suodattimet löytyvät Adflo-puhaltimeen sekä Versaflo 3M puhaltimiin tarvittavan suojaustason mukaan. Samoin esisuodattimet ym. tarvittavat löytyvät Arctic Safetyn valikoimasta.

3M varaosat ja tarvikkeet

3M varaosat ja tarvikkeet löytyvät laajasti Arctic Safetyn valikoimasta. Viimeistään noin viikon toimitusajalla. Raitisilmapuhaltimien Versaflo ja Adflon sekä erilaisten kasvo-osien tarvikkeet ja varaosat. Akut, vyöt, letkut ja suojakalvot ym.

3M Puhallinsuojaimet

3M Puhallinsuojaimet on laajasti tunnettuja ja turvallisia hengityssuojain tuotteita. 3M on henkilösuojaimien johtavia valmistajia ja tunnettu teknisen innovaation kärkipaikoilta. Yrityksen tuotteita käytetään usein riskialttiissa olosuhteissa, joissa vaaditaan äärimmäisen luotettavaa suojausta ja toimintavarmuutta. 3M:n tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat 3M, 3M Scott, Peltor, Speedglas, Versaflo, Adflo ja EAR.

Versaflo 300- 600- ja 800-sarjalaiset puhaltimet ovat luotettavia ja turvallisia puhallinlaitteita laajalla kasvo-osa valikoimalla. Näissä raitisilmapuhaltimissa on laaja valikoima varaosia ja tarvikkeita.

Arctic Safety ratkaisee hengityssuojauksen haasteet:

Tarjoamme kattavan valikoiman hiukkasilta ja kaasuilta suojaavia hengityksensuojaimia. Tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten 3MScott, Sundström, 3M, Cleanspace, GVS, BLS ja CleanAir. Me Arctic Safetyllä autamme mielellämme oikean suojaimen ja suodattimen valinnassa.

Suodattimien valinta ja huolto

Suodattimet on vaihdettava uusiin, viimeistään kun maskiin tulee vieraita makuja tai hajuja. Adflo ja Versaflo suodattimet löytyy meiltä Arctic Safetyltä suoraan hyllystä.

Näytetään tulokset 1–12 / 30