3M Suodattimet

3M Suodattimet

3M Suodattimet löytyvät Adflo-puhaltimeen sekä Versaflo 3M puhaltimiin tarvittavan suojaustason mukaan. Samoin esisuodattimet ym. tarvittavat löytyvät Arctic Safetyn valikoimasta.

Arctic Safety ratkaisee hengityssuojauksen haasteet:

Tarjoamme kattavan valikoiman hiukkasilta ja kaasuilta suojaavia hengityksensuojaimia. Tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten 3MScott, Sundström, 3M, Cleanspace, GVS, BLS ja CleanAir. Me Arctic Safetyllä autamme mielellämme oikean suojaimen ja suodattimen valinnassa.

Suodattimien valinta ja huolto

Suodattimet on vaihdettava uusiin, viimeistään kun maskiin tulee vieraita makuja tai hajuja. Koko- ja puolinaamareihin voi yhdistää hiukkasilta, kaasuilta tai sekä/että suojaavia suodattimia. Tärkeää että naamari istuu kasvoilla tiiviisti. Valitse koko kasvojesi mukaan. Suodattimet kannattaa huoltaa ja vaihtaa ajoissa uusiin.

Laaja valikoima alan huippumerkkejä:

Koko- ja puolinaamareihin voi yhdistää hiukkasilta, kaasuilta tai sekä/että suojaavia suodattimia. Tärkeää että naamari istuu kasvoilla tiiviisti. Valitse koko kasvojesi mukaan. Suodattimet kannattaa vaihtaa ajoissa uusiin.

Suodattavat kertakäyttömaskit (FFP1, FFP2 ja FFP3) antavat hyvän suojan hiukkasia vastaan lyhytaikaisissa ja vähemmän raskaissa töissä, terveydelle lievästi vaarallisissa ympäristöissä. On tärkeää, että naamari istuu hyvin ja tiiviisti, joten koko on valittava huolellisesti. Naamari hävitetään käytön jälkeen.

Näytetään kaikki 12 tulosta