Kask työkypärät

Kask työkypärät ovat nousseet kohisten työmaiden suosikkikypäräksi.

Kask kypärät ovat Italialaisen Kaskin valmistamia. Kaskin erikoisalana on laadukkaiden suojakypärien kehittäminen, suunnittelu ja valmistus. KASK on noussut ammattikäyttäjien ja urheilijoiden suosituimpien tuotemerkkien joukkoon tarjoamalla korkean luokan turvallisuutta, jonka ansiosta yrityksen ensiluokkaiset kypärät suojaavat käyttäjää mahdollisimman hyvin. Kask-turvakypäriä myydään yli 60 maassa, ja niitä käytetään monilla toimialoilla, kuten maataloudessa, teollisuudessa ja pelastustoimessa.

PÄÄNSUOJAIMEN VALINTA

Selvitä aluksi lisävarusteiden ja muiden suojainten käyttö. Kask Kypärät onlaaja tuoteperhe, josta löytyy jokaiselle sopiva malli ja väri. Käytä ilmastoitua kypärää kuumassa ja hiostavassa työssä, lipallinen kypärä estää häikäisyä, mutta se voi rajata työntekijän näkemisaluetta varsinkin katsetta ylöspäin. Jos työskentelet kylmässä, sovita ja varmista kypärän ja alushupun toimivuus yhdessä.

KÄYTTÖ

Kypärän leukahihnan avulla kypärä pysyy paremmin päässä ja se estää kypärän putoamista päästä. Vaihda kypärä uuteen, jos kypärän kuoreen on kohdistunut voimakas isku tai jos siinä hiushalkeamia tai sen sisäosat ovat vahingoittuneet. Kypärän antamaa suojaa heikentää muovin haurastuminen, virheellinen säilytys, auringonvalo, kuumuus, kylmyys tai kemikaalit.

HUOLTO

Tarkasta ja huolla kypärä säännöllisesti valmistajan ohjeiden mukaan. Muovin haurastuminen näkyy selvimmin kypärän lipan juuressa hiushalkeamina.

SÄILYTYS

Säilytä kypärät sisätilassa esimerkiksi hyllyssä, suojaa ne auringonvalolta, kemikaaleilta, kuumuudelta, kylmyydeltä ja kosteudelta. Noudata aina valmistajan käyttöohjeessa antamia ohjeita säilytyksestä.

Kun valitset työympäristöösi sopivan kypärämallin, selvitä myös mitä varaosia kypärään on saatavilla. Kypärissä käytettävät visiirit ovat erittäin suosittuja mm. rakennustyömailla ja niitä on mahdollista useilta merkeiltä saatavana myös tummennettuina kuten Kask Kypärät.

Arctic Safetyn suojakypärävalikoimasta löydät varmasti omasi. Autamme mielellämme kypärävalinnassa ja katsotaan siihen sopivat muut suojaimet mukaan. Tarjoamme useita huippumerkkejä kuten Kask, Petzl, 3M ja Uvex.

Näytetään kaikki 9 tulosta