Multimask kokonaamari ja tarvikkeet

Multimask kokonaamari ja tarvikkeet

Multimask kokonaamari ja tarvikkeet ovat täydentäneet Suomen suosituimman Scott puhaltimen Proflown käyttöä. Scott Puhallinyksikkö Proflow2 SC 160 on älykäs ja helppokäyttöinen SC-mallin puhallinlaite vaativiin olosuhteisiin, useilla kehittyneillä huippuominaisuuksilla.

Multimask tuoteperhe tuo kevytmaskin takaisin puhallin käyttöön. Monet variaatiot maskissa käytön mukaan.

Nimi muuttui mutta tuote edelleen sama,

Suomalaisten ammattilaisten suosittu Scott Proflow 2 SC 160 on nyt siis 3M PF-619E Powered Air. Nimi muuttui, mutta samat huippuominaisuudet ovat ennallaan.

Hengityssuojaimet vaativiin työtehtäviin

Järjestelmään kuuluu kasvo-osa ja usein vyötäröllä pidettävä puhallinyksikkö, näiden väliin tuleva letku sekä sopiva suodatin. Työympäristön epäpuhtaudet huomioiden hengityksensuojaimen kanssa voidaan käyttää kevythuppua, ilmastoitua suojakypärää tai kasvomaskia, joka asettuu tiiviisti kasvoja vasten. Puhallin tuottaa suodattimen puhdistamaa ilmaa kasvo-osaan, johon muodostuu ylipaine. Se estää tehokkaasti vaarallisten aineiden pääsyn kasvo-osan sisään.

Multimask Pro Mesh:

Multimask Kasvosuojain Pro Mesh sopii työskentelyyn rakennuksilla ja teollisuudessa yhdessä Scott Proflow-puhaltimen kanssa.  Multimask on varustettu Mesh pehmeällä ja joustavalla kankaisella-tiivisteellä ja siinä on visiiri, joka kestää iskuja ja kemikaaleja hyvin. Kevyt PCAB-visiirinkehys on identtinen kaikissa Multimaskin versioissa joka mahdollistaa sen, että kaikki varaosat ovat yhteensopivia eri mallien välillä ja ne ovat helposti vaihdettavissa ( esim. visiiri Polygarbonaatti/ asetaatti).

Näytetään tulokset 1–16 / 18