Pinnoitetut käsineet

Pinnoitetut käsineet ovat suojanneet suomalaisia käsiä jo pitkään. Valikoima on melkoisen laaja erilaissa pinnoitteissa, mitä käytetään. Valintaa tehdään työn vaatimukset huomioiden, kestävyys, pito-ominaisuudet ja vaikkapa paksuus tai ohuus hyvän sormituntuman saavuttamiseen. Kemikaalikestävyys ja viillonsuojaus ovat tärkeitä ominaisuuksia, jos niitä tarvitaan.

Arctic Safety auttaa mielellään työkäsineiden valinnassa ja tekee tarvittaessa kartoituksen, näin jokainen työntekijä tekee turvalliset ja työtä edistävät suojakäsineet kädessä töitään.

Käsiensuojaimet

Kädet ovat sinun tärkein työkalusi, mutta myös herkästi alttiina tapaturmille. Riskeinä ovat viillot, palovammat, hiertymät sekä kemikaalien aiheuttamat syöpymät. Lisäksi ongelmia voivat tuoda erilaiset altistumiset esim. kemikaaleille ja allergiat, jotka johtavat ammattitauteihin helposti.

Suojakäsineet suojaavat, turvaavat ja helpottavat työskentelyä. Oikealla valinnalla (materiaali, sopivan kokoinen ja riittävä suojausluokka) lisäät myös tehokkuutta työssäsi. Laajasta valikoimastamme löydämme juuri sinulle sopivat työkäsineet ja ennen kaikkea oikean kokoiset työhanskat.

 

Näytetään tulokset 1–12 / 18