Liitosköydet, työköydet ja pelastusköydet

Liitosköydet ja työköydet ovat putoamissuojauksen ja korkealla työskentelyn tärkeimpiä osa-alueita. Haluamme tarjota tässäkin asiakkaillemme parasta laatua ja laajaa valikoimaa.

Työ -ja pelastusköydet sekä liitosköydet löytyvät meiltä huippumerkein: Edelrid, Beal, CT Climbing sekä Probelt. Köysissä luotamme alan johtavaan ja monipuoliseen Edelrid-valikoimaan.

Ydinköysien kehittäjä Edelrid tuottaa laajan valikoiman ammattilaisköysiä ja varusteita:

Saksalainen Edelrid valmistaa kattavan valikoiman putoamissuojaimia työkäyttöön sekä sporttikiipeilyvarusteita. Yritys kehitti ensimmäisenä ydinköydet (vuonna 1953) ja on maailman suurin köysivalmistaja alallaan. Red Chili -kiipeilytossut ja muut varusteet kuuluvat osaksi Edelridiä, ja myydään omalla Red Chili tuotemerkillä.

Köydet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteita noudattaen omissa tehtaissa Saksassa. Edelrid oli myös ensimmäinen Bluesign-ympäristösertifoinnin saavuttanyt köysivalmistaja ja toi ensimmäisenä markkinoille PFC-vapaat, UIAA-sertifioidut Dry-köydet.

160-vuotta sitten perustettu Edelrid on alansa vanhin toimija. Nykyään Edelrid on osa Vaude Groupia, ja panostus kasvuun on vahvaa korostuen erityisesti ammattilaisvarusteiden tuotekehityksessä.

Thermo Shield käsittely on kaikissa seuraavissa Edelrid köysissä vakiona. Käsittelyn ansoista köysi säilyttää notkeutensa ja helpon solmittavuuden pitkäaikaisessakin käytössä.
Muita ominaisuuksia: Joustavuus, tiiviys, pidempi käyttöikä, ei jälkikutistumista.

Ratkaisut kattavat myös pelastusalan tarpeet korkealla sekä ahtaissa ja vaikeapääsyisissä paikoissa toimimiseen.

Turvallinen työskentely vaatii oikeiden varusteiden lisäksi hyvää asennetta ja oikeat taidot eli tarvittavan koulutuksen. Ole yhteydessä ja Me autamme sinua turvalliseen työpäivään!

Putoamissuojainten vuositarkastus:

Putoamissuojaimet kuuluu vuosittaisen (1v) määräaikaistarkastuksen piiriin. Tarkastuksen voi tehdä valtuutettu putoamissuojainten tarkastaja. Arctic Safety Oy tarkastaa putoamissuojaimia laajasti merkistä riippumatta.

Arctic Safety Oy kuuluu STYL jäsenistöön. Arctic Safety Oy on valtuutettu putoamissuojainten määräaikaistarkastaja.

Turvallisesti, yhteistyöterveisin,
Mika ja Hanne

Näytetään tulokset 1–12 / 52