Käsivalaisimet

Taskulamput ja muut käsivalaisimet

Taskulamput ja muut käsivalaisimet ovat suosittuja kun ei tarvitse tehdä töitä käsillä samanaikaisesti. Niitä löytyy patteri ja akkukäyttöisiä versioita. On Atex eli eX-valaisimia räjahdysvaarallisiin tiloihin ja monenlaisiin eri töihin tarkoitettuja. Myös yhdistelmä versiot ovat nykyään suosittuja, kuten Coast Otsa- ja monitoimivalaisimet (esim. XPH30R tai XPH34R). Ne ovat pieniä otsavaloja, mutta tehokkaita ja voidaan irroittaa myös käsivalaisin käyttöön. Kynävalaisimet luokitellaan myös käsivaloiksi. Ne ovat pieniä, taskuun sopivia ja kevyitä kantaa mukana. Ne toimivat tarkkuusvaloina hyvin ja niitäkin on valikoimassa laajasti.

Taskulamput työkäyttöön

Riittävä valaistus on myös oleellinen työturvallisuusasia. Monesti kuulee, että kyllä ”tekis jos näkis”. Monet työt vaativat tarkkuutta ja meillä Arctic Safetyllä on tarjota monipuolinen ja laadukas valaisin valikoima sinun yrityksesi käyttöön. Meiltä löydät käsivalaisimet, monipuoliset otsavalot ja työvalot.

Vaatimukset ja valinta

Valaisin teknologia kehittyy kovaa vauhtia ja työn vaatimukset oikean valaistuksen löytämiseen siinä mukana. Käyttökohde ratkaisee ja sopivuus käyttäjälle! Valotehoa on tarjolla paljon, vähän tai sopivasti. Joskus nämä löytyvät kaikki samasta lampusta. Valon määrää mittaa lumen tai nykyisin luumen (lm).

Arviomme sopiiko paristokäyttöinen vai akulla oleva malli, entä vesitiiveys ja iskunkestävyys, toisinaan EX-suojaus on ehdoton vaatimus. Kemikaaliroiskeet kestävä lamppu ja pitääkö molemmat kädet vapauttaa työntekoon, jolloin otsavalot ovat sopivin ratkaisu. Myös sopivuus toisien suojainten kanssa on tärkeää miettiä, kypäräkiinnitteisiä työvaloja löytyy myös laaja valikoima. Toiset otsavalot saadaan kiinni suojakypärään erillisen kiinnikkeen avulla, toisia voidaan kiinnittää otsavalojen nauhan kanssa työkypärään. Entä sopiva hintaluokka, myös hinta nousee vaatimusten mukaan. Tarjolla on esim. otsavaloja muutamasta kympistä useaan sataan euroon.

Valaisimet ja valo tuovat turvallisuutta töihin!

Valaisin asiat on Arctic Safetyllä huolella jo valmiiksi mietitty, kuunneltu laajaa joukkoa Suomalaisia ammattimiehiä ja heidän toiveitaan, on testattu ja selvitetty. Autamme valinnoissa mielellämme, kysy lisää!

Näytetään tulokset 1–16 / 19