Kuumankestävä suojavaatetus ja hitsausvaatteet

Kuumankestävä suojavaatetus ja hitsausvaatteet,  tekniset liekinkestävät tuotteet on testattu korkeimpien kansainvälisten turvallisuusstandardien mukaisesti, mukaan lukien ISO 13506, palovammaennustetesti, joka tehdään mallinuken avulla.

Materiaalit tärkeässä osassa:

Modakryylikuidut tarjoavat luontaisen tulenkestävyyden lisäksi joustavuutta eikä kangas kutistu joten vaatteet säilyttävät hyvin muotonsa. Korkea puuvillapitoisuus lisää mukavuutta ja kangas tuntuu miellyttävän
pehmeältä Kankaaseen kudottu hiilikuitu antaa kankaalle sen antistaattiset ominaisuudet.

Useimmat näistä valmistettu Valmistettu 61% modakryylista 18% viskoosista 15% polyesterista 5% aramidista 1% hiilikuiduista.
Modaflame Work HVO on kudottu erityisellä tekniikalla ja siksi se tarjoaa suojaa monivaaraympäristössä.
Kangas on luonnostaan palamaton ja antistaattinen. Kuitukoostumus suojaa kosteudelta ja on erityisen mukavan tuntuinen. Luokitettu mm. EN ISO 20471 ja RIS 3279 standarien mukaisiksi. Modaflame Work HVO
kangas on monipuolinen ja suojaava.

FR- KANKAIDEN PESU

VAATTEEN TULTAHYLKIVÄ KÄSITTELY KESTÄÄ VAATTEEN KÄYTTÖIÄN AJAN, KUN NOUDATETAAN PESUOHJEITA.

Pesu / Kuivaus:
Esikäsittely:
Pinttyneiden, vaikeiden tahrojen päälle voi laittaa ennen pesua mietoa saippualiuosta ja suorittaa kevyt hankaus. Vaikeat tahrat voidaan esikäsitellä myös tahranpoistoaineella jonka on annettava vaikuttaa kankaassa riittävän pitkään, jotta aine ehtii tunkeutua kankaaseen.
Klooria tai valkaisuaineita ei saa käyttää.

KUIVAUS
Kuivausrummun käyttöä ei suositella, koska korkea lämpötila voi aiheuttaa kutistumista. On tärkeää, että puuvillaa sisältävien vaatteiden kuivauslämpötila ei ole liian korkea Liian kuumassa lämpötilassa kuivaaminen on pääasiallinen syy kutistumiseen.
PESU
Likaantuneet asut pestään aina erikseen. FR-kankaat voidaan pestä myös korkeassa lämmössä, mutta huomioiden, että teippaukset, ketjut yms. eivät välttämättä kestä korkeita lämpötiloja. Seuraa vaatteisiin ommeltuja
pesuohjemerkintöjä. Pese ja kuivaa käännettynä vähentämään pinnan kulumista. Vetoketjut tulee olla suljetut pesun aikana.

Näytetään tulokset 1–12 / 38