Turvavaljaat

Turvavaljaat valitaan työn tarpeiden mukaan, sekä työntekijän mittojen mukaan. Turvavaljaita löytyy laaja valikoima erilaisiin töihin esim. istumavaljaat, työasemointivaljaat, köysityövaljaat tai vaikkapa arboristivaljaat.

Turvavaljaat meillä löytyy huippumerkeistä: CT Climbing, Edelrid, Beal ja Probelt. Voit myös laittaa viestiä ja kertoa omaan työhösi sopivat ominaisuudet, niin etsitään yhdessä sopiva valjas sinun käyttöön.

Henkilökohtainen suojavaruste, valjaat:

Turvavaljas on Henkilökohtainen suojavaruste. Kokovaljaiden tehtävä on pysäyttää putoaminen ja kohdistaa putoamisesta syntyvät voimat oikein.
Ainoastaan kokovaljaat antavat täydellisen putoamissuojan.

Tavoitteena kokonaisvaltainen kumppanuus:

Tavoitteemme on yhdessä suojaimiin erikoistuneiden yhteistyökumppaneiden kanssa tarjota täydellinen yhden pysähdyksen kumppanuus putoamisvaarallisilla alueilla toimimiseen

Tarjoamme CT-, Edelrid-, Beal- ja Ikar-putoamissuojainten sekä kiinteästi asennettavien kisko- ja vaijerijärjestelmien yhdistelmällä kokonaisuudet, jotka ottavat huomioon tarpeenne aina riskienarvioinnista kokonaisvaltaiseen putoamissuojaukseen pelastussuunnitelmaa myöten. Ratkaisut kattavat myös pelastusalan tarpeet korkealla sekä ahtaissa ja vaikeapääsyisissä paikoissa toimimiseen.

Putoamissuojainten vuositarkastus:

Putoamissuojaimet kuuluu vuosittaisen (1v) määräaikaistarkastuksen piiriin. Tarkastuksen voi tehdä valtuutettu putoamissuojainten tarkastaja. Arctic Safety Oy tarkastaa putoamissuojaimia laajasti merkistä riippumatta. Sovi aika tarkastuksille tai tuo tarkastettavat putoamissuojaimet myymäläämme, me huolehdimme loput.

Arctic Safety Oy kuuluu STYL jäsenistöön. Arctic Safety Oy on valtuutettu putoamissuojainten määräaikaistarkastaja.

Turvallinen työskentely vaatii oikeiden varusteiden lisäksi hyvää asennetta ja oikeat taidot eli tarvittavan koulutuksen. Ole yhteydessä ja Me autamme sinua turvalliseen työpäivään!

Turvallisesti, yhteistyöterveisin,
Mika ja Hanne

Näytetään tulokset 1–12 / 24