Puolinaamarit

Puolinaamarit asettuvat tiiviisti käyttäjänsä kasvoille ja antavat suojan moneen eri käyttöön. Arctin Safety tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita Puolinaamareita usealta valmistajalta. Valikoimasta löytyy GVS, 3M, BLS ja Moldex puolinaamareita.

Puolinaamarin valinta

GVS Puolinaamari Elipse ABE1P3 RD on käyttövalmis, markkinoiden kevyimpiä ja kompakteimpia puolinaamareita.

3M 4279+ FF ABEK1P3D huoltovapaa puolinaamari on ainutlaatuisen yksinkertainen ja käyttövalmis hengityssuojain, suojaava ja helppo hengittää.

BLS 4000Next R Puolinaamari on turvallinen ja helppokäyttöinen hengityssuojain, jossa käytetään BLS 200-sarjan suodattimia.

Puolinaamari Moldex 7000 Valmispakkaus A1B1E1K1P3 R vaativaan hengityksen suojaamiseen.

Suodattimien tyyppimerkkien selitykset: 

A = Suodattaa orgaanisia kaasuja ja höyryjä, joiden kiehumispiste >65 °C. Ruskea väri suodattimen kyljessä. (Kaasumolekyylit ovat niin pieniä molekyylejä että menevät hiukkassuodattimen läpi).
B = Suodattaa epäorgaanisia kaasuja ja höyryjä, joiden kiehumispiste >65 °C (pois lukien hiilimonoksidi). Harmaa väri suodattimen kyljessä.
E = Suodattaa rikkidioksidia ja muita syövyttäviä kaasuja ja höyryjä. Keltainen väri suodattimen kyljessä.
1 = Kaasun tiheys alhainen, alle 1000 ppm (=1000 ml/m3).
P3 = Tehokkain hiukkassuodatusluokka pölyltä, sumulta ja höyryltä, jossa on esim. mikro-organismeja, kuten bakteereja ja viruksia, kipsiä, puu- tai tekstiilikuituja, marmoria, titaanioksidia, vuolukiveä, kivivillaa, puhdistusaineita, öljyä, mausteita, suolaa, rehua jne. Suojaa pölyltä, joka voi aiheuttaa keuhkosairauksia, jota aiheuttaa mm. puuvilla, grafiitti, kaoliini, sinkki ja alumiini. Suojaa myös haitalliselta pölyltä, jota aiheuttaa mm. kivihiili, asbesti (tarkista aina kohdekohtainen purkuohjeistus), bauksiitti, kvartsi ja rautamalmi. Suojaa myös myrkylliseltä pölyltä, jota aiheuttaa mm. mangaani, lyijy ja kromi.
Tehokkuus: 99,98 % (0,3 mikrometrin hiukkaskokoon asti).
R = Uudelleenkäytettävät suodattimet
D = Suodattimet on testattu vapaaehtoisen dolomiittitestin mukaisesti, eli naamaria voi käyttää alhaisen hengitysvasteen säilyttäen pitkiäkin aikoja sakeassa pölyssä. Testissä mitataan suodatustehokkuutta hiukkasilta simuloiden kaivosolosuhteita. Alhaisen hengitysvasteen ansiosta käyttäjän rasittuminen on vähäisempää ja työskentely mielekkäämpää.

 

Näytetään tulokset 1–12 / 18