Palovammatuotteet

Palovammatuotteet löytyy laajasti Arctic Safetyn valikoimasta. Meillä on laaja valikoima tuotteita ensimmäisen ja toisen asteen palovammojen ensiapuun. Jokainen tuote on helppokäyttöinen ja käyttöohjeet ovat selkeät. Cederrothin palovammatuotteita voi mainiosti käyttää silloinkin, kun vettä ei ole heti saatavilla. Ja koska tuotteet ovat kannettavassa laukussa, ne ovat välittömästi käytettävissä.

Palovammalaukku näkyy hyvin painetun liekkisymbolin ja oranssin vetoketjunsa ansiosta. Sopii työpaikoille, joilla palovammariski on suurentunut. Kaikki tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöohjeet ovat selkeät.

Palovammatuotteet tarvitaan silloin kun vahinko sattuu. Varaudu ja ennakoi, hanki laadukkaat palovammatuotteet Arctic Safetyltä.

Miten valitaan työpaikalle tarvittavat ensiaputarvikkeet?

Laastaripaketilla ja särkylääkkeellä selviää pienistä kolhuista. Hyvin varustetusta EA-kaapista tulee löytyä mm. ensiapuside, haavataitoksia, haavapyyheitä, kangasteippiä ja laastareita. Kun tapaturman vaara kasvaa ilmeiseksi tulee myös ensiaputarvikkeiden valinnassa huomioida työnkuvat ja erityisolosuhteet.

Kemikaalien kanssa työskenneltäessä on silmähuuhdepullot oltava aina käsien ulottuvilla. Neutraloiva silmähuuhde katkaisee syövyttävän vaikutuksen ja on nopea ensiapu happo- ja emästapaturmiin. Hätäsuihku voi pelastaa työntekijät kemikaalien aiheuttamilta syöpymiltä ja palovammoilta. Kuumien roiskeiden ensihoitoon palovammageeli tai -laastari antaa suojaa ja lievittää kipua. Samalla kosteuttava vaikutus nopeuttaa paranemista ja ehkäisee arpikudoksen syntymistä.

Näytetään kaikki 8 tulosta