Silmänhuuhtelu

Silmänhuuhtelu on maailman pienin silmäklinikka. Cederrothin puskuroitu silmänhuuhteluneste lisää mahdollisuuksia pelastaa silmät. Cederrothin silmänhuuhteluneste vaikuttaa neutraloivasti emäs- ja happoroiskeisiin neutraloimalla silmän pH-arvoa, joten sillä saadaan nopeampi ja tehokkaampi vaikutus kuin tavallisella keittosuolaliuoksella. Silmänhuuhteluneste vaikuttaa yleensä voimakkaammin emäksiin kuin happoihin.

Silmänhuuhtelu turvallisesti,

Jos onnettomuudessa on mukana kalsiumpitoista ainetta (esimerkiksi sementtiä, betonia tai kalkkia), silmän voi turvallisesti huuhdella Cederrothin silmänhuuhtelunesteellä, sillä se on 100 % fosfaatiton.

Pullon muotoilu mahdollistaa runsaan huuhtelun noin 1,5 minuutin ajan. Muotoiltu huuhtelukuppi auttaa pitämään silmän avoinna huuhtelun aikana. Cederroth silmänhuuhtelunesteellä on yksi markkinoiden pisimmästä säilyvyysajoista, 4,5 vuotta.

Miten valitaan työpaikalle tarvittavat ensiaputarvikkeet?

Laastaripaketilla ja särkylääkkeellä selviää pienistä kolhuista. Hyvin varustetusta EA-kaapista tulee löytyä mm. ensiapuside, haavataitoksia, haavapyyheitä, silmähuuhteet, kangasteippiä ja laastareita. Kun tapaturman vaara kasvaa ilmeiseksi tulee myös ensiaputarvikkeiden valinnassa huomioida työnkuvat ja erityisolosuhteet.

Kemikaalien kanssa työskenneltäessä on silmähuuhdepullot oltava aina käsien ulottuvilla. Neutraloiva silmähuuhde katkaisee syövyttävän vaikutuksen ja on nopea ensiapu happo- ja emästapaturmiin. Hätäsuihku voi pelastaa työntekijät kemikaalien aiheuttamilta syöpymiltä ja palovammoilta. Kuumien roiskeiden ensihoitoon palovammageeli tai -laastari antaa suojaa ja lievittää kipua. Samalla kosteuttava vaikutus nopeuttaa paranemista ja ehkäisee arpikudoksen syntymistä. Työskenneltäessä suurien jännitteiden kanssa voi sähköiskun sattuessa defibrillaattori pelastaa työntekijän palauttamalla sydämen takaisin oikeaan rytmiinsä.

Silmähuuhdepulloja löytyy myös lämmitettävällä kaapilla, jolloin silmähuuhde säilyy käyttölämpöisenä, eikä jäädy matalissa lämpötiloissa.

Näytetään kaikki 9 tulosta