Työtakit

Viihtyvyyttä ja motivaatiota työpäivään tuovat mukavat ja laadukkaat työvaatteet. Eri olosuhteissa työskenneltäessä on ulkovaatteiden kestettävä niin sadetta, tuulta, pakkasta kuin kuumuutta. Takit ja niiden hengittävyys, eri pintamateriaalit ja rakenteiden lukumäärä on suhteutettava työn kuvaan ja vaatimustasoon sekä työn kestoon. Oli työvaatteesi sitten työtakki, työhousut tai työpaita, on niiden käyttömukavuus yksi tärkeimmistä ominaisuuksista.

Monipuolista suojausta

Oli Takki sitten vapaa-ajan asusta tai työtakki, on sen kestettävä eri olosuhteissa ja joustettava epämiellyttävissäkin työasennoissa. Toisinaan takit ovat vain hetkellinen suoja kylmää, tuulta tai kosteutta vastaan. Työvaatteiden materiaalit ovat korkealuokkaisia ja testattu kestämään kovissakin olosuhteissa ja tilanteissa. Siksi ne toimivat loistavasti myös vapaa-ajan asuina ja tuovat saman suojan  myös vapaa-aikana käyttäjälleen.

Helly Hansen -tuotteet takaavat lämpöä ja keveyttä

Helly Tech® -kankaita on useita eri tyyppejä. Pääasiallinen ero on kankaan kerrosten lukumäärässä.
Intensiivisiin, pitkäkestoisiin tai märissä olosuhteissa tapahtuviin aktiviteetteihin
Erittäin vedenpitäviä ja hyvin hengittäviä malleja ja rakenteita erityisesti urheilukäyttöön. Monenlaisiin vaativiin ulkoaktiviteetteihin erittäin haastavissa, muuttuvissa ja ennakoimattomissa sääolosuhteissa.
Täysin veden- ja tuulenpitäviä, hengittäviä kankaita ja rakenteita. Kaikkiin tilanteisiin ja sääolosuhteisiin, joissa tarvitaan suojaa.

Näytetään tulokset 1–12 / 19