Tarvikkeet ja työkalut putoamissuojaukseen

Tarvikkeet ja työkalut putoamissuojaukseen ja korkeanpaikan työskentelyyn on laaja ja ammattikohtainen sekä työn tarpeet huomioiden.

Tarvikkeet ja työkalut osiosta löytyy paljon apuvälineitä kiipeilyyn ja korkeanpaikan työskentelyyn. Satoja ellei tuhansia apuvälineitä on tämänkin osion ulkopuolella, mutta saatavissa. Joten ole yhteydessä, niin etsimme tarpeesi mukaan sopivan tarvikkeen.

Tavoitteena kokonaisvaltainen kumppanuus:

Tavoitteemme on yhdessä suojaimiin erikoistuneiden yhteistyökumppaneiden kanssa tarjota täydellinen yhden pysähdyksen kumppanuus putoamisvaarallisilla alueilla toimimiseen

Tarjoamme CT-, Edelrid-, Beal- ja Ikar-putoamissuojainten sekä kiinteästi asennettavien kisko- ja vaijerijärjestelmien yhdistelmällä kokonaisuudet, jotka ottavat huomioon tarpeenne aina riskienarvioinnista kokonaisvaltaiseen putoamissuojaukseen pelastussuunnitelmaa myöten. Ratkaisut kattavat myös pelastusalan tarpeet korkealla sekä ahtaissa ja vaikeapääsyisissä paikoissa toimimiseen.

Putoamissuojainten vuositarkastus:

Putoamissuojaimet kuuluu vuosittaisen (1v) määräaikaistarkastuksen piiriin. Tarkastuksen voi tehdä valtuutettu putoamissuojainten tarkastaja. Arctic Safety Oy tarkastaa putoamissuojaimia laajasti merkistä riippumatta. Sovi aika tarkastuksille tai tuo tarkastettavat putoamissuojaimet myymäläämme, me huolehdimme loput.

Arctic Safety Oy kuuluu STYL jäsenistöön. Arctic Safety Oy on valtuutettu putoamissuojainten määräaikaistarkastaja.

Turvallinen työskentely vaatii oikeiden varusteiden lisäksi hyvää asennetta ja oikeat taidot eli tarvittavan koulutuksen. Ole yhteydessä ja Me autamme sinua turvalliseen työpäivään!

Turvallisesti, yhteistyöterveisin,
Mika ja Hanne

Näytetään tulokset 1–12 / 65