Petzl kypärät

Petzl kypärät ovat kevyt vaihtoehto päänsuojaukseen. Petzl pyrkii tuotteissaan turvallisuuteen, luotettavuuteen, kestävyyteen sekä hyvään ergonomiaan. Sen kypärätarvikkeiden joukosta löytyvät esimerkiksi visiirit, hikipannat, heijastintarrat sekä otsavalaisinten kiinnityslevyt. Yrityksen slogan kuvailee hyvin asennetta, jonka sen tuotteet pyrkivät mahdollistamaan todeksi: ”Access the inaccessible”.

PÄÄNSUOJAIMEN VALINTA

Selvitä aluksi lisävarusteiden ja muiden suojainten käyttö. Petzl Kypärät tuoteperhe on laaja ja sieltä löydät juuri itsellesi sopivan mallin ja värin. Käytä ilmastoitua kypärää kuumassa ja hiostavassa työssä, lipallinen kypärä estää häikäisyä, mutta se voi rajata työntekijän näkemisaluetta varsinkin katsetta ylöspäin. Jos työskentelet kylmässä, sovita ja varmista kypärän ja alushupun toimivuus yhdessä.

KÄYTTÖ

Kypärän leukahihnan avulla kypärä pysyy paremmin päässä ja se estää kypärän putoamista päästä. Leukahihnoja on saatavilla useita eri pituuksia, jolloin Petzl Kypärät saadaan sopimaan jokaiselle käyttäjälle. Vaihda kypärä uuteen, jos kypärän kuoreen on kohdistunut voimakas isku tai jos siinä hiushalkeamia tai sen sisäosat ovat vahingoittuneet. Kypärän antamaa suojaa heikentää muovin haurastuminen, virheellinen säilytys, auringonvalo, kuumuus, kylmyys tai kemikaalit.

HUOLTO

Tarkasta ja huolla kypärä säännöllisesti valmistajan ohjeiden mukaan. Muovin haurastuminen näkyy selvimmin kypärän lipan juuressa hiushalkeamina.

SÄILYTYS

Säilytä kypärät sisätilassa esimerkiksi hyllyssä, suojaa ne auringonvalolta, kemikaaleilta, kuumuudelta, kylmyydeltä ja kosteudelta. Noudata aina valmistajan käyttöohjeessa antamia ohjeita säilytyksestä.

Arctic Safety auttaa valinnassa

Me autamme sinua valitsemaan laajasta tarjonnasta juuri teidän olosuhteisiin sopivan suojakypärän. Myös siihen tarvittavat lisäsuojaimet kuten, naamasuojan- tai visiirin, kuulosuojaimet, niska- ja kaulasuojan ja työvaloksi otsalampun.

Näytetään tulokset 1–12 / 37