Työjalkineet

Työjalkineet

Tämän osion työjalkineista löydät työkengät ilman turvakärkeä tai naulaanastumissuojaa.

Laadukkaat turvakengät ja työjalkineet jokaiseen työympäristöön tarjoaa Arctic Safety Oy. Meillä löydät jalkineiden huippumerkit Jalas, Steel Blue, Helly Hansen, Mascot ja Sixton.

Useat tuki- ja liikuntaelinten ongelmat voivat olla työrasituksesta aiheutuvia. Hyvät työkengät tukevat jalkaterveyttäsi ja suojaavat jalkojasi lämpötilan vaihteluilta, kosteudelta sekä teräviltä poikkeamilta, kolhuilta ja jalkaa vahingoittavilta aineilta.  Arctic Safetyn turvakenkävalikoimasta löydät mm. sandaalit, nilkkurit, maiharit, turvakumi-saappaat työkäyttöön erilaisia työjalkineita. Perinteisen nauhakiinnityksen lisäksi useimmissa malleissamme on pikakiinnitys, joka tunnetaan myös BOA-kiinnityksenä.

Olosuhteet ja työtehtävät ohjaavat kenkämallin valintaa

Useimmilla rakennustyömailla on jo itsestäänselvyys, että turvaominaisuuksista löytyy niin naulaanastumissuoja kuin turvakärkikin, samoin monesti teollisuustyössä. Tulitöitä tehdessä turvakengän pintamateriaalin tulee puolestaan kestää kipinöitä ja kuumuutta. Öljyisillä pinnoilla tulee huolehtia pohjan pito-ominaisuuksista ja liukkaalla jäällä nastat ja liukuestemateriaalit pitävät kulkijan pystyssä.

Välitä jaloistasi, osta ja huolla turvakengät oikein

Varaa aina tarpeeksi aikaa kenkäostoksille, sovita ja kokeile eri malleja. Turvakengän lestin mallin pitää olla sopiva – kärjestä ei saa puristaa, mutta työkenkä ei saa myöskään olla liian väljä, ettei se pääse aiheuttamaan hiertymiä. Pintakäsittele työkengät heti uutena, vaihda pohjallisia usein ja vaihda kenkä uuteen, kun joku ominaisuuksista ei enää palvele. Poista bakteerit ja haju erilaisilla suihkeilla.

Keveitä ja turvallisia askeleita työpäivääsi toivottaen 
Hanne ja Mika

Näytetään kaikki 10 tulosta