Talvikäsineet

Talvikäsineet pitää olla lämpimät. Työn mukaan käsineen ominaisuudet määritellään. Kalvokäsineet ovat yleistyneet ja huolehtivat ettei kosteus pääse työkäsineeseen. Nahkamateriaalit ovat suosittuja, etenkin naudannahka joka on vahvempaa ja siitä saadaan laadukasta talvikäsinettä.  Thinsulate-lämpövuori. Materiaali voi olla myös PVC, nitriili tai jokin muu pinnoitehanska. Myös viiltosuojahanskaa saa talvimallisena. Fleece vuori on lämmin ja usein melko ohut. Näin saadaan kohtuullinen otetuntuma työhön säilymään.

Tai synteettinen nahka ja siitä eri versiot.

Kolmas tyyppi on erilaiset kumityökäsineet tai kemikaalikäsineet vuorella kiinteänä tai irtovuorella, mikä on taas kätevä kuivumisen kannalta.

Talvikäsineet kannattaa valita huolella:

Laadukkaat talvikäsineet maksavat hieman enemmän, mutta kestävät ja säästävät ajan kanssa. Tuovat töihin tehokkuutta ja turvallisuutta. Hyvä suojakäsine talven kylmyyteen kestää pidempään ja säästää myös siten.

Tästä esimerkki edelliset ja Polar Drip talvikäsine, joka on eristetty irtovuorellinen talvikäsine, joka estää nesteitä pääsemästä käteen. PVC materiaali joka kestää ja pitää kosteuden poissa sekä PU vaahtoeriste käsineessä lisää lämmöntuntua. Kyseinen talvikäsine on kelkkamiesten suosiossa sekä talvisin kalatalouden käytössä.

Työkäsineiden valinta:

Arctic Safety auttaa mielellään työkäsineiden valinnassa. Sama asia toistuu kuin monessa muussakin suojaimessa. Eri työtehtäviin pitäisi kartoittaa aina juuri siihen työhön sopiva suojakäsine.

Näytetään tulokset 1–12 / 26