Nahka- ja kangaskäsineet

Nahka- ja kangaskäsineet ovat työkäsineistä kaikkein eniten käytettyjä. Nahan eri materiaaleja löytyy paljon. Laadukkaammat ovat vuohen -ja lampaannahkaisia. Hieman edullisemmat taas sian- ja naudannahkaisia. Vuorettomat, puolivuorelliset ja kokovuorella varustettuna sekä erilaisia vuorimateriaaleja, joista fleecevuori on yleistynyt paljon pehmeytensä ja kylmänkeston ansiosta. Myös nahkaisia viiltosuojakäsineitä löytyy jo valikoimasta. Erilaiset synteettiset nahkamateriaalit ovat tulleet tarjolle kovaa vauhtia. Lisääntyneet allergiat käsissä ovat lisänneet osaltaan tätä tarjontaa. Synteettinen nahka saadaan helposti jopa alergiavapaaksi ja on helppo pinnoittaa eri materiaaleilla. Käsineissä on viime vuosina lisääntyneet valinnat viiltosuojaukseen. Kädet ovat herkkiä työpaikoilla pienille tapaturmille ja viilloille. Siitä seuraa tulehduksia ym. ja turhia poissaoloja. Viiltosuojakäsineet tuovat turvallisuutta ja säästöjä, kun työntekijät pysyvät terveenä tuottavassa työssä. Nahan suosio käsineenä on helposti ymmärrettävää. Nämä asentajan käsineet antavat hyvän otetuntuman ja herkkyyden tarkankin työn tekemiseen. Nahkakäsineet ovat kestäviä ja pehmeitä kädelle. Sopivan joustavia ja oikealla koko valinnalla turvallisia suojakäsineitä.

Työkäsineiden valinta:

Arctic Safety auttaa mielellään työkäsineiden valinnassa. Sama asia toistuu kuin monessa muussakin suojaimessa. Eri työtehtäviin pitäisi kartoittaa aina juuri siihen työhön sopiva suojakäsine.

Käsiensuojaimet

Kädet ovat sinun tärkein työkalusi, mutta myös herkästi alttiina tapaturmille. Riskeinä ovat viillot, palovammat, hiertymät sekä kemikaalien aiheuttamat syöpymät. Lisäksi ongelmia voivat tuoda erilaiset altistumiset esim. kemikaaleille ja allergiat, jotka johtavat ammattitauteihin helposti.

 

Näytetään tulokset 1–12 / 28