Bollé Safety Suojalasit

Bolle Safety on vuonna 1988 Ranskassa perustettu silmiensuojainten valmistaja, joka tunnetaan korkealuokkaisista ja laadukkaista työkäyttöön suunnitelluista suojalaseistaan. Bollé safety suojalasit on alansa johtava toimija, kun yrityksen keskiössä on työkäyttöön suunnitellut suojalasit ja silmiensuojaimet.

Silmiensuojaimen valinta työssä esiintyvän riskin mukaan, huomioiden työtehtävän edellyttämä näkötarkkuus sekä käyttäjän henkilökohtaiset ominaisuudet. Tarvittaessa on suojain varustettava optisesti korjatuilla linsseillä. Optisen korjauksen tulisi sallia suojaimen käyttämisen ilman, että sitä tarvitsee ottaa pois lopetettaessa oma työtehtävä ja siirryttäessä työpaikalla paikasta toiseen. Käytettävyys on varmistettava henkilökohtaisella sovittamisella.

Kysy lisää, suojalasit vahvuuksilla Arctic Safetyltä!

Bolle Safety -suojalasit näkösi suojaksi

Optiikaltaan huippulaatuiset ja vankasti suojaavat Bolle suojalasit suojaavat tehokkaasti silmiä ja turvaavat näkösi kaikissa olosuhteissa ja ympäristöissä. Brändin laseissa on erityisen hyvin huomioitu tyylikkyys, erilaisten riskien arvioinnit, lasien kestävyys kaikessa käytössä sekä erinomainen huurtumisen esto. Huurtumisen esto on uskomattoman tärkeä ominaisuus silloin, kun käytät työssäsi suu- ja nenäsuojaimia tai muita hengityssuojaimia, joissa hengitysilma nousee ylöspäin.

Bolle-suojalasien monipuolisuus vakuuttaa

Suojalasien molemminpuolinen Platinum-pinnoite estää lasien huurtumista ja naarmuuntumista, sekä takaa vakuuttavan turvallisuuden ja mukavuuden ihan kaikkialla, myös kuumissa ja erittäin kosteissa olosuhteissa. Useissa suojalaseissa huurtumattomuus ja naarmuuntumattomuus toteutetaan kemikaalisesti jolloin suojaus kuluu käytössä ja puhdistuksissa pois.

Kirkkaat diopterilinssit mahdollistavat hyvän suojauksen silmillesi ja mahdollistavan hyvän tarkkuuden myös lukemiseen samanaikaisesti.

Bollé Safety Suojalasit ovat laaja tuoteperhe

Bollé suojalasit osastoltamme löydät mm. useat sankamalliset suojalasit, kasvot kokonaan peittävän kokokasvosuojuksen, kemikaalipisaroilta suojaavat suojamaskit sekä tyylikkäät ja suojaavat aurinkolasit kesäkeleille. Bollet löytyy usein myös Copper-sävytettynä linssinä CSP-teknologialla. Tutustu tuotteiden teknisiin tietoihin tuotesivulla ja tilaa helposti ja turvallisesti verkkokauppamme kautta.

Suojataan silmiä olosuhteet huomioiden, Arctic Safety.

Näytetään tulokset 1–12 / 43