Käsivarsisuojat

Käsivarsisuojat ovat viiltosuoja- tai pistosuojalla varustettu. Ne voivat olla kuumansuojaukseen tai vaikkapa kemikaalien roiskeilta suojautumista. Vaikkapa vaneriteollisuudessa irtoaa terävää puutikkua paljon, tällöin pitää suojautua Hexamor pisto/viiltosuojattu käsivarsisuojalla, joka on luokituksellaan 5. Arctic Safety auttaa valinnoissa, kysy lisää!

Suojaa kätesi oikein!

Kädet ovat sinun tärkein työkalusi, mutta myös herkästi alttiina tapaturmille. Riskeinä ovat viillot, palovammat, hiertymät sekä kemikaalien aiheuttamat syöpymät. Lisäksi ongelmia voivat tuoda erilaiset altistumiset esim. kemikaaleille ja allergiat, jotka johtavat ammattitauteihin helposti. Suojakäsineet suojaavat, turvaavat ja helpottavat työskentelyä. Samoin on käsivarsisuojien kanssa. Oikealla valinnalla (materiaali, sopivan kokoinen ja riittävä suojausluokka) lisäät myös tehokkuutta työssäsi. Laajasta valikoimastamme löydämme juuri sinulle sopivat käsineet ja ennen kaikkea oikean kokoiset työhanskat.

Erikoiskäsineet ovat työkäsineitä, joilla on nimensä mukaisesti erityisiä ominaisuuksia. Kuumansuojausta, pistosuojausta tai vaikkapa tärinäsuojakäsineitä.

 

Näytetään kaikki 8 tulosta