Erikois EA-tarvikkeet

Erikois EA-tarvikkeet

Erikois EA-tarvikkeet on ensiaputarvikkeita siinä missä muutkin. Erikoisiksi ne tekee sen, kun muilta osastoilta niitä ei löydy. Arctic Safety haluaa tarjota parasta ja kokonaisvaltaista palvelua asiakkailleen, joten erikoisemmatkaan pyynnöt eivät ole meille outoja, vaan me etsimme ratkaisun laajaa maahantuojaverkostoa hyödyntäen. Sinä kerrot mitä tarvitaan ja me etsimme ja tarjoamme sinulle vastauksen.

Ensiapulaukut

Ensiapulaukut on kätevä tapa ratkaista ensiaputarvikkeet osaltaan. EA-laukun saa nopeasti näkyvältä paikalta kainaloon, kun toisaalla on tapaturma sattunut. Saadaan laaja valikoima tarvikkeita esille, tilanteesta riippumatta. Ensiapusalkku onkin yksi eniten hankittuja tuotteita. Siitä löytyy ensiapua moneen lähtöön ja se on helppo pitää hyvä’llä näkyvällä paikalla telineen ansiosta.

Ensiapukaapit

Ensiapukaapit ovat helpoin tapa lähteä liikkeelle, kun halutaan asiallista ennakointia EA-asioissa. Laaja valikoima erilaisia EA-tarvikkeita moneen tapaturmaan tai haavaan. Kaapin huolto on helppoa pitää ajantasalla, kun sisältö on kerrottu selkeästi kaapissa. Aina löytyy kättä pidempää kun vahinko tulee käymään. Samoin on ensiapulaukut, joiden hyvä puoli on että ne saadaan helposti vahinkopaikalle.

Ensiaputarvikkeet

Ensiaputarvikkeet pitää löytyä nopeasti kun vahinko tai tapaturma käy. Oletko sinä varautunut. Ennakoi ja varmista ajoissa, että ensiapua voidaan antaa. Me autamme, jos tarvitset kunnon kartoituksen tehtaalla tai työmaalla.

Miten valitaan työpaikalle tarvittavat ensiaputarvikkeet?

Laastaripaketilla ja särkylääkkeellä selviää pienistä kolhuista. Hyvin varustetusta EA-kaapista tulee löytyä mm. ensiapuside, haavataitoksia, haavapyyheitä, kangasteippiä ja laastareita. Kun tapaturman vaara kasvaa ilmeiseksi tulee myös ensiaputarvikkeiden valinnassa huomioida työnkuvat ja erityisolosuhteet.

Kemikaalien kanssa työskenneltäessä on silmähuuhdepullot oltava aina käsien ulottuvilla. Neutraloiva silmähuuhde katkaisee syövyttävän vaikutuksen ja on nopea ensiapu happo- ja emästapaturmiin. Hätäsuihku voi pelastaa työntekijät kemikaalien aiheuttamilta syöpymiltä ja palovammoilta. Kuumien roiskeiden ensihoitoon palovammageeli tai -laastari antaa suojaa ja lievittää kipua. Samalla kosteuttava vaikutus nopeuttaa paranemista ja ehkäisee arpikudoksen syntymistä.

Arctic Safety tarjoaa kattavan valikoiman ensiaputarvikkeita

Arctic Safetyn ensiapuvalikoimasta löytyy erikokoisten ensiapukaappien lisäksi helposti mukaan otettavia EA-laukkuja, jotka voit sijoittaa vaikka huoltoautoosi tai työmaakopin toimistoon. Moduuleittain pakattuihin kaappeihin on helppo täydentää tuotekokonaisuuksia tai yksittäisiä tuotteita. Silmähuuhdepulloja löytyy myös lämmitettävällä kaapilla, jolloin silmähuuhde säilyy käyttölämpöisenä, eikä jäädy matalissa lämpötiloissa.

Työ- tai retkeilytakin taskuun sujahtaa myös helposti taskukokoinen ensiapupakkaus. Matkailuun, veneilyyn ja autoiluun löytyy omat versiot, ja muistathan, että kotona ja mökillä ensiapulaukun tai pakkauksen tulee sijaita paikalla, jonka kaikki perheen jäsenet ja vieraat tietävät.

Näytetään kaikki 8 tulosta