Kelautuvat tarraimet – Ikar

Kelautuvat tarraimet ovat putoamissuojauksen ydintä ja merkittävä turvallisuustuote. Ikar Flexible vaijeritarrain on turvatarrain integroidulla nykäyksenvaimentimella, pysäyttää putoamisen ja pehmentää nykäysvoimia. Automaattisesti sisään kelautuva, kiertymisen estävä leikarikiinnitys. Toimii kaikissa asennoissa.

Saksan sydämessä sijaitseva perheyritys Ikar on jo 40 vuoden ajan luonut uusia ja innovatiivisia ratkaisuja korkean paikan työskentelyyn ja ahtaissa tiloissa työskentelyyn. Ikarin tunnetuin tuotelinja on sisäänkelautuvat turvatarraimet, joissa yritys on maailman johtava valmistaja. Käyttäjien turvallisuus on yrityksen prioriteetti #1. Ikarille on myönnetty DIN EN ISO 9001 : 2000 laatusertifikaatti jonka mukaisesti Saksassa sijaitseva tehdas toimii.

Oikein valitut turvatarraimet ja putoamissuojaimet parantavat työntekijöiden turvallisuutta, työtehokkuutta ja ergonomiaa.

Tavoitteemme on yhdessä suojaimiin erikoistuneiden yhteistyökumppaneiden kanssa tarjota täydellinen yhden pysähdyksen kumppanuus putoamisvaarallisilla alueilla toimimiseen

Tarjoamme CT-, Edelrid-, Beal- ja Ikar-putoamissuojainten sekä kiinteästi asennettavien kisko- ja vaijerijärjestelmien yhdistelmällä kokonaisuudet, jotka ottavat huomioon tarpeenne aina riskienarvioinnista kokonaisvaltaiseen putoamissuojaukseen pelastussuunnitelmaa myöten. Ratkaisut kattavat myös pelastusalan tarpeet korkealla sekä ahtaissa ja vaikeapääsyisissä paikoissa toimimiseen.

Erilaiset vaijeri- ja kiskojärjestelmät lastaus- ja purkupaikoille sekä siilojen ja tikasnousujen turvaksi. Samoin räätälöimme kattojärjestelmiin turvaratkaisut!

Putoamissuojainten vuositarkastus:

Putoamissuojaimet kuuluu vuosittaisen (1v) määräaikaistarkastuksen piiriin. Tarkastuksen voi tehdä valtuutettu putoamissuojainten tarkastaja. Arctic Safety Oy tarkastaa putoamissuojaimia laajasti merkistä riippumatta. Sovi aika tarkastuksille tai tuo tarkastettavat putoamissuojaimet myymäläämme, me huolehdimme loput. Kerro tuotteen historia (onko esim. sen varaan pudottu), mikäli se on tiedossa ja koska suunnilleen ko. tuote on otettu käyttöön, sekä mahdolliset dokumentit tuotteesta.

Sopivan putoamissuojauksen valinnassa kannattaa kääntyä pätevien suojainmyyjien puoleen. Koulutettuja suojainmyyjiä löytyy mm. Suomen Työsuojelualan Liiton (STYL) jäsenyrityksistä. Suojainten myyjät voivat avustaa myös riskien arvioinnissa, suojainten valinnassa sekä putoamissuojainten käyttäjien kouluttamisessa sekä vuositarkastuksissa.

Arctic Safety Oy kuuluu STYL jäsenistöön. Arctic Safety Oy on valtuutettu putoamissuojainten määräaikaistarkastaja.

Turvallinen työskentely vaatii oikeiden varusteiden lisäksi hyvää asennetta ja oikeat taidot eli tarvittavan koulutuksen. Ole yhteydessä ja Me autamme sinua turvalliseen työpäivään!

Turvallisesti, yhteistyöterveisin,
Mika ja Hanne

Näytetään tulokset 1–12 / 37