Erikoiskäsineet

Erikoiskäsineet ovat työkäsineitä, joilla on nimensä mukaisesti erityisiä ominaisuuksia. Kuumansuojausta, pistosuojausta tai vaikkapa tärinäsuojakäsineitä. Myös kemikaalikäsineet voidaan mieltää erikoiskäsineiksi. Tarpeita on monia ja meiltä Arctic Safetyltä saat vastaukset haastavampaakin kysymykseen.

Käsiensuojaimet

Kädet ovat sinun tärkein työkalusi, mutta myös herkästi alttiina tapaturmille. Riskeinä ovat viillot, palovammat, hiertymät sekä kemikaalien aiheuttamat syöpymät. Lisäksi ongelmia voivat tuoda erilaiset altistumiset esim. kemikaaleille ja allergiat, jotka johtavat ammattitauteihin helposti.

Suojakäsineet suojaavat, turvaavat ja helpottavat työskentelyä. Oikealla valinnalla (materiaali, sopivan kokoinen ja riittävä suojausluokka) lisäät myös tehokkuutta työssäsi. Laajasta valikoimastamme löydämme juuri sinulle sopivat työkäsineet ja ennen kaikkea oikean kokoiset työhanskat.

 

Käsiensuojaimet kategoria lk3:

Kategoria 3 – Vakavilta vahingoittumisvaaralta ja -riskiltä suojaavat käsineet

Tämän kategorian käsineitä käytetään, kun on olemassa suuri riski vakavasta tai pysyvästä vammautumisesta, esim. erittäin syövyttäviä kemikaaleja käsiteltäessä.

Varsinkin käsien viiltohaavat ovat yleisiä monilla työpaikoilla ja aiheuttavat kipua, haittoja ja sairauspoissaoloja. Miten suojautua viiltovammoilta? Hanki työhön sopivat viiltosuojakäsineet!

Näytetään tulokset 1–12 / 29