Lasten työvaatteet

Onko kotonasi tuleva käsityöläinen? Haluaako lapsesi mukaasi verstaalle tai osallistua kodin kunnostustöihin? Siinä tapauksessa Lasten työvaatteet valikoiman kulutuksenkestävät ja erinomaisesti istuvat lastenvaatteet ovat mainio valinta. MASCOTin lasten työvaatteet ovat lapsille trendikkäiksi versioiksi uusittuja klassikoita, jotka ovat tuttuja aikuisten työvaatteiden valikoimasta. Mukavuus ja korkea laatu ovat samoja, vain kokoa on muutettu. Valikoiman tuotteet soveltuvat 3–14-vuotiaille, ja niissä on erilaisia säätömahdollisuuksia.

Kaikki lastenvaatteet ovat konepesun kestäviä, joten ei haittaa, vaikka lapsesi ryömisi mullassa tai sotkisi vaatteensa muulla tavoin. Vaatteet ovat kulutuksenkestäviä, ja ne on suunniteltu tarjoamaan lapsille hyvä liikkumisen vapaus. Kaikkiin tuotteisiin on ommeltu myös heijastintehosteet, jotka varmistavat hyvän näkyvyyden hämärän aikaan.

Jotkin valikoiman lastenvaatteet on valmistettu teknisistä materiaaleista, jotka pitävät sateen ja viiman loitolla. Pue lapsesi kestäviin työvaatteisiin, jotta leikki voi alkaa!

Huomioithan, että lasten vaatteet voidaan yksilöidä vaikka yrityksesi logolla. Pienet työmiehet- ja naiset ovat yrityksellesi mitä suloisin ja hellyyttävin mainos!

Näytetään kaikki 6 tulosta