Buff monikäyttöpäähineet

Buff monikäyttöpäähineet

Huippusuositut Buff monikäyttöpäähineet käyvät moneen käyttöön ja olosuhteisiin.

Buff kehitti putkimallisen päähineen ensimmäisenä vuonna 1992 ja on nykyään maailman johtava saumattomien monikäyttöpäähineiden valmistaja. Tuotteita yhdistävät poikkeuksellisen hyvä käytettävyys ja toiminnallisuus, innovatiivisuus, modernit materiaalit, perfektionismi, monipuolisuus ja todennäköisesti paras käyttömukavuus mitä voi löytää. Buff monikäyttöpäähineet ja mallisto laajenee joka vuonna useilla uusilla innovaatioilla.

Alkuperäiset Buff monikäyttöpäähineet ovat monipuolisia asusteita, jota käytetään usein päähineenä tai kaulahuivina. Ne ovat erittäin hyödyllisiä lukuisissa eri muodoissaan sekä kesä- että talviulkoilussa. Buffin idea on hyvin yksinkertainen mutta nerokas. Saumattoman ja hyvin joustavan tuubin voit solmia lukuisilla eri tavoilla päähineeksi, pujottaa sen kaulaan windstopperiksi tai nostaa ylös otsalle huiviksi tai hiuksia koristavaksi pääpannaksi.

Motoristien suosima Buff monikäyttöpäähineet voidaan solmia monella tapaa, esim. takaraivolle solmittu tyyli on omiaan kaikille seikkailijoille.  Ranteeseen sidottu huivi näyttää tyylikkäältä ja suojaa ranteita naarmuilta tiheässä maastossa, jossa on tartuttava käsin oksiin eteenpäin pääsemiseksi. Huivin voi kietoa käsivarteen silloinkin, kun et halua pitää sitä päässäsi sisätiloissa. Otsapannaksi huivi kannattaa asettaa vaikkapa kuumana kesäpäivänä tai viileänä aamuna korvien päälle  lämmittäjäksi. Kun haluat suojata sekä kaulan että pään, kokeile pukeutua huiviin hupun tapaan. Klassisisten tuubihuivien suosion myötä, brändi on laajentanut valikoimaansa irtohuppuihin, kaulureihin sekä huivia paksumpiin hiihtomaskeihin ja pipoihin.

BUFF valmistaa myös korkalaatuisia suodatinmaskeja. Ne on valmistettu samoista materiaaleista kuin Buff monikäyttöpäähineet. BUFF-suodatinmaskit asettuvat tiiviisti kasvoille, näin ilma ei virtaa suodattimen ohi. Hengitysvastus on pieni, joten niitä on mukava käyttää vauhdikkaassakin menossa.
Suun ja nenän edessä on tasku kertakäyttöiselle suodattimelle. Lasten maskeissa myös suodattimet ovat pienempikokoisia kuin aikuisten. Värejä ja kuoseja löytyy jokaiseen makuun!

Suodatin-tuubihuivit nuorison suosiossa. Suodatinmaskien lisäksi valikoimassa on myös suodattimella varustetut tuubihuivit. Samat suodattimet sopivat sekä tuubihuiveihin että maskeihin.

• Maski on valmistettu 95% kierrätetyistä muovipulloista
• Pesu 60 asteessa
• Taskussa viruksilta suojaava HeiQ ViroBlock® -käsittely
• Suomessa kehitetty 3-kerrossuodatin
• Suodatin on kertakäyttöinen. Käyttöaika maksimissaan 24h

Näytetään kaikki 16 tulosta