Työvalot

Työvalot tuovat tehokkuutta työhön sekä turvallisuutta, vähentäen työtapaturmia oleellisesti. Valoakin on monenlaista. Me haluamme laittaa parasta pöytään tai siis työmaalle.

Laatua työvaloon Coastilta

Coast työvaloissa on uskomattomasti potkua, siis valotehoa. Laadukas valo-optiikka tuo tasaisen valon kohteeseen. Ladattavat mallit tuovat lähes 4ooo lm valotehoa. Lujat iskunkestävät kuoret. IP54. Helposti ohjattava työvalo juuri oikeaan paikkaan. Innovatiivinen kiinnitysjärjestelmä millä saat hetkessä valaisimen kiinni oikeaan paikkaan. Vai haluatko musiikkia työpisteelle, omasta kännykästä. Sekin on mahdollista.

Työvalon valinta

Valaisinteknologia kehittyy kovaa vauhtia ja työn vaatimukset oikean valaistuksen löytämiseen siinä mukana. Valaisinten valinnassa ratkaisee käyttökohde ja sopivuus käyttäjälle. Valon määrää mittaa lumen tai nykyisin luumen (lm). Me Arctic Safetyllä autamme sinua mielellämme valitsemaan käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan valaisinmallin.

Valon merkitys työturvallisuudelle

Muun muassa seuraavat ominaisuudet tekevät valaistuksesta hyvän:

  • Työtilassa on riittävä yleisvalaistus, jonka voimakkuus on vähintään 200 luksia, jos siellä työskennellään jatkuvasti.
  • Valo tulee sopivasta suunnasta eikä häikäise tai aiheuta häiritseviä varjoja kulkutielle tai työkohteeseen tai heijastuksia työkohteen pinnasta, mutta toisaalta valo korostaa työkohteen muotoja.
  • Valo auttaa hahmottamaan työskentelytilaa antamalla tasaisesti valoa tilan pinnoille ja näyttämällä katselukohteiden värit mahdollisimman luonnollisina.
  • Valonlähteet on valittu niin, että niiden väri helpottaa kohteiden näkemistä oikein.
  • Vierekkäisten tilojen tai alueiden valoisuus ei muutu äkillisesti.

Lisätietoa valon merkityksestä työsuojelu.fi

Näytetään tulokset 1–12 / 13