Työvalot

Työvalot

Työvalot tuovat tehokkuutta työhön sekä turvallisuutta, vähentäen työtapaturmia oleellisesti. Valoakin on monenlaista. Me haluamme tarjota parasta ALS-laatua.

Laatua työvaloon ALS:lta

ALS työvaloissa on uskomattomasti potkua, siis valotehoa. Laadukas valo-optiikka tuo tasaisen valon kohteeseen. Riittävän pitkä kumikaapeli antaa virran tai ladattavat mallit jopa 6ooo lm valotehoa. Lujat iskunkestävät kuoret. IP67 ja etäkäyttö mahdollisuus. Hohtava ominaisuus ja löydät sen pimeässä. Niin, ja powerbank toiminto vaikkapa kännykälle. Kaikki nämä samassa valaisimessa. Vai haluatko musiikkia työpisteelle, omasta kännykästä. Sekin on mahdollista.

Als Työmaavalaisin ladattava SPX601H 6000lm

Valaisinten valinta

Valaisinteknologia kehittyy kovaa vauhtia ja työn vaatimukset oikean valaistuksen löytämiseen siinä mukana. Valaisinten valinnassa ratkaisee käyttökohde ja sopivuus käyttäjälle. Valon määrää mittaa lumen tai nykyisin luumen (lm). Me Arctic Safetyllä autamme sinua mielellämme valitsemaan käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan valaisinmallin.

Valon merkitys työturvallisuudelle

Hyvä valaistus

Muun muassa seuraavat ominaisuudet tekevät valaistuksesta hyvän:

  • Työtilassa on riittävä yleisvalaistus, jonka voimakkuus on vähintään 200 luksia, jos siellä työskennellään jatkuvasti.
  • Valo tulee sopivasta suunnasta eikä häikäise tai aiheuta häiritseviä varjoja kulkutielle tai työkohteeseen tai heijastuksia työkohteen pinnasta, mutta toisaalta valo korostaa työkohteen muotoja.
  • Valo auttaa hahmottamaan työskentelytilaa antamalla tasaisesti valoa tilan pinnoille ja näyttämällä katselukohteiden värit mahdollisimman luonnollisina.
  • Valonlähteet on valittu niin, että niiden väri helpottaa kohteiden näkemistä oikein.
  • Vierekkäisten tilojen tai alueiden valoisuus ei muutu äkillisesti.

Lisätietoa valon merkityksestä työsuojelu.fi

Näytetään kaikki 11 tulosta