Probelt putoamissuojaimet

Probelt putoamissuojaimet täydentää Arctic Safetyn laajan suojainvalikoiman monipuolisella ankkurointi ja valjasratkaisuilla.

Tavoitteemme on yhdessä suojaimiin erikoistuneiden yhteistyökumppaneiden kanssa tarjota asiakkaillemme, täydellinen yhden pysähdyksen kumppanuus putoamisvaarallisilla alueilla toimimiseen.

Tarjoamme CT-, Edelrid-, Beal-, Probelt-, ja Ikar-putoamissuojainten sekä kiinteästi asennettavien järjestelmien yhdistelmällä kokonaisuudet, jotka ottavat huomioon tarpeenne aina riskienarvioinnista kokonaisvaltaiseen putoamissuojaukseen pelastussuunnitelmaa myöten. Ratkaisut kattavat myös pelastusalan tarpeet korkealla sekä ahtaissa ja vaikeapääsyisissä paikoissa toimimiseen.

Tarjoamme erilaiset vaijeri- ja kiskojärjestelmät lastaus- ja purkupaikoille sekä siilojen ja tikasnousujen turvaksi. Samoin räätälöimme kattojärjestelmiin turvaratkaisut!

Turvallinen työskentely vaatii oikeiden varusteiden lisäksi hyvää asennetta ja oikeat taidot eli tarvittavan koulutuksen. Ole yhteydessä ja Me autamme sinua turvalliseen työpäivään!

Putoamissuojainten vuositarkastus:

Putoamissuojaimet kuuluu vuosittaisen (1v) määräaikaistarkastuksen piiriin. Tarkastuksen voi tehdä valtuutettu putoamissuojainten tarkastaja. Arctic Safety Oy tarkastaa putoamissuojaimia laajasti merkistä riippumatta. Sovi aika tarkastuksille tai tuo tarkastettavat putoamissuojaimet myymäläämme, me huolehdimme loput. Kerro tuotteen historia (onko esim. sen varaan pudottu), mikäli se on tiedossa ja koska suunnilleen ko. tuote on otettu käyttöön, sekä mahdolliset dokumentit tuotteesta.

Sopivan putoamissuojauksen valinnassa kannattaa kääntyä pätevien suojainmyyjien puoleen. Koulutettuja suojainmyyjiä löytyy mm. Suomen Työsuojelualan Liiton (STYL) jäsenyrityksistä. Suojainten myyjät voivat avustaa myös riskien arvioinnissa, suojainten valinnassa sekä putoamissuojainten käyttäjien kouluttamisessa sekä vuositarkastuksissa.

Arctic Safety Oy kuuluu STYL jäsenistöön. Arctic Safety Oy on valtuutettu putoamissuojainten määräaikaistarkastaja.

Turvallisesti, yhteistyöterveisin,
Mika ja Hanne

Näytetään tulokset 1–12 / 70