Kypäräkiinnitteiset kuppimalliset kuulosuojaimet

Kypäräkiinnitteiset kuppimalliset kuulosuojaimet

Kypäräkiinnitteiset kuppimalliset kuulosuojaimet mallisto on laaja. Arctic Safety Oy tarjoaa laadukkaita parhaita tuotemerkkkejä moneen lähtöön.

P3E kiinnitys toimii ja sopii useampiin kypärmalleihin. Varmistat tämän kypärävalmistajan tiedoista. Työmailla, jossa suojakypärän käyttö on pakollista, voidaan käyttää kypärään kiinnitettäviä kuulosuojaimia. Valikoima on yhtä laaja kuin sankamallisissa kuulosuojaimissa.

Vaihtoehtoja:

Elektroniset kuulosuojaimet tai toisinaan puhutaan aktiiviset kuulosuojaimet sisältävät elektroniikkaa, joka antaa käyttäjälle erilaisia vaihtoehtoja työpäivän helpottamiseksi. Mahdollisia ominaisuuksia on paljon ja malleja monenlaiseen tarpeeseen. Yleisempiä, mitä toivotaan elektroniselta kuulosuojaimelta:

• Radiovastaanotto, bluetooth
• Sisäänrakennettu radiopuhelin
• Liitäntä matkapuhelimeen ja radiopuhelimeen

• Kuuleva toiminto/kuulosuojain

Kuuleva kuulosuojain vahvistaa heikot äänet jopa kolminkertaiseksi, mutta ei päästä korviin yli 82 dB(A) melutasoa. Toimii myös impulssimelussa.

Kuulonsuojaimet valitaan käyttäjälle sopivaksi ja työolosuhteiden mukaan. Pitää myös huolehtia, että kuulosuojaimet toimivat muiden suojaimien kanssa hyvässä yhteistyössä ja on integroitavissa keskenään. Näitä malleja löytyy kypäräkiinnityksellä, sankamallina ja niskasankamallina.

Kuulosuojain vaihtoehtoja on paljon

Arctic Safety tarjoaa henkilön ja työolosuhteiden mukaan monenlaisia ratkaisuja korvatulpista pehmustettuihin kuppikuulonsuojaimiin. Esim. kuppikuulonsuojaimissa valitaan sangallinen, kypäräkiinnitteinen tai niskasankamalli tilanteen mukaan. Riskiarvioinnin kautta päätetään kuinka paljon melua suojain tai kuulonsuojaimet suodattaa ja tarvitaanko kommunikointia varten puheääntä korostavaa kuulonsuojainta. Halutaanko musiikkia ja tarvitaanko bluetooth-yhteyttä? Elektroninen kuulonsuojaus kehittyy jatkuvasti edelleen.

 

Näytetään kaikki 11 tulosta