Kertakäyttömaskit

FFP2 ja FFP3 luokan Kertakäyttömaskit luokitellaan jo hengityssuojaimiksi. Suodattavat kertakäyttömaskit (FFP1, FFP2 ja FFP3) antavat hyvän suojan hiukkasia vastaan lyhytaikaisissa ja vähemmän raskaissa töissä, terveydelle lievästi vaarallisissa ympäristöissä. On tärkeää, että naamari istuu hyvin ja tiiviisti, joten koko on valittava huolellisesti. Kertakäyttömaski hävitetään käytön jälkeen.

Nämä suojaimet ovat ns. yhden työvuoron maskeja. Ilman venttiiliä ne ovat kaksisuuntaisia eli suojaavat käyttäjää ja hänen lähellä olevia ihmisiä.

Venttiilimalli helpottaa hengittämistä

Venttiilimalli löytyy siis kaikista edellä mainituista luokista. Venttiili päästää hengitettävän ilman pois suodattimesta ja näin suodatin ei kostu ja siten tukkeudu niin helposti. Kertakäyttömaski on siis pitkäaikaisempaan käyttöön kuin ilman venttiiliä oleva. Virukset kun ovat riesana, niin suositellaan ilman venttiiliä olevia hengityssuojaimia käyttöön.

Hengityssuojain BLS503 FFP3 on kevyt ja mukavakäyttöinen FFP3-tason hengityssuojain. Suojaimessa ei ole uloshengitysventtiiliä, joten suojain suojaa käyttäjäänsä sekä myös muita käyttäjän ympärillä (soveltuu erityisesti koronavirukselta/COVID-19-taudilta suojautumiseen).

FFP3 tason suojaimet suodattava ilmasta 99% altisteita, viruksia ja muita epäpuhtauksia. Käyttämällä tiivistä kasvomaskia suojaat sekä itsesi että muut ihmiset ympärilläsi. Tämä suojaintyyppi toimii siis kaksisuuntaisena suojaimena suodattamalla uloshengitysilmasi sekä ilman jota itse hengität.

FFP3 hengityssuojaimet antavat käyttäjälleen 20 kertaisen suojauskertoimen. Suojauskerroin tarkoittaa suojaimen tehokkuutta optimaalisessa tilanteessa eli kuinka moninkertaisesti suojain vähentää hengitettävän ilman aerosolipitoisuutta, kun suojain istuu hyvin ja käyttäjä on opastettu käyttämään suojaintaan. Oikein käytettynä FFP2-suojainten käytännön suojauskerroin on 10, FFP3-suojainten 20 ja puhallinsuojaimen 200.

R-malli voidaan käyttää uudellleen:

Hengityssuojain Zer0 FFP3 R D on uudelleen käytettävissä oleva todella turvallinen ja luotettava hengityksen suojain.

Suodattavissa puolinaamarimallisissa hengityksensuojaimissa ”R” -luokitus (=Reusable) tarkoittaa EN149 standardin vaatimusten mukaisesti, että suojain on testattu puhdistettavuuden varastoinnin ja tukkeutumisherkkyyden osalta, jotta suojainta voidaan käyttää myös seuraavassa työvuorossa.

Helppoa hengittämistä turvallisesti BLS Zer0 FFP3 R D :

Suojaimet täyttävät korkeimman FFP3-luokan suojausvaatimukset, mutta uudenlaisen rakenteen ansiosta hengitysvastus on
samaa luokkaa kuin kevyimmillä P1-luokan suojaimilla. Lisäksi suodatinmateriaali suodattaa jopa 0.001 µm kokoiset partikkelit standardin vaatimuksen ollessa 0.4 µm.

Näytetään kaikki 7 tulosta