Puukot ja työkalut

Puukot ja työkalut

Puukot ja työkalut pitää olla kestäviä, laadukkaita ja käytännöllisiä. Arctic Safety laajentaa jatkuvasti näitä retkeilyyn ja vapaa-aikaan käytettäviä erikoistyökaluja ja tarvikkeita.

Tarvikkeita retkeilyyn Arctic Life:

Laadukkaat reput kantoon, kevyet riippumatot löhöilyyn ja nukkumiseen, Kestävät valoratkaisut patikoimiseen, monitoimityökalut aina saatavilla ja asusteet huippumerkeiltä. Löytyy kätevän kevyet ja laadukkaat retkikeittimet sekä ruokailuvälineet retkeilyyn. Suoja- ja aurinkolaseja laaja valikoima. Ja ensiaputuotteita moneen lähtöön, varautuminen on turvallisuutta parhaimmillaan. Ja paljon muuta.

Arctic Safety on työturvallisuuden erikoiskauppa:

Retkeily ja vapaa-aika ei tee poikkeusta turvallisuudessa. Päin vastoin, siihen panostamme, jotta vapaa-ajan välineet täyttävät tiukemmatkin vaatimukset, joskus kovissakin olosuhteissa.

Mitä Arctic Safety on?

  • Olemme monipuolinen ja raikas kotimainen työturvallisuuden palvelutalo. Olemme suojainmyynnin konkareita. Vahvuutemme on ratkaisumyynti, mikä tarkoittaa, että tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeitaan parhaiten vastaavat, laadukkaat turvallisuus-ratkaisut. 

Näytetään kaikki 13 tulosta