Turvakilvet

Arctic Safety Kilpikuvasto Turvakilvet

Valikoimissamme on valmiina satoja Turvakilvet malleja: varoitus-, kielto-, opastus- ja muita kilpiä useina eri kokoina sekä materiaaleina. Helpoiten löydät oikean kilven sivuston hakutoiminnolla tai  selaamalla. Poistumistiemerkinnät, kiinteistökilvet ja ensiapukilvet ovat haetuimpien joukossa. Kilpikuvastosta voit etsiä sopivan, lisää koko ja materiaali kilvelle ja laita s-postiin tilaus tai tarjouspyyntö.

Lue myös ohjeet kilven koon ja materiaalin valintaan. Kyltti tulisi aina sijoittaa niin, että se varoittaa tai ohjeistaa ajoissa, eli opaste on näkyvällä paikalla. Opastekilvet parantavat turvallisuutta kiinteistöissä.

Kaikki kilpemme ovat ISO 7010 standardin mukaisia.

Opastekilpien materiaalit: alumiinikyltit, muovikilvet, tarrat ja magneetit

Kilvet valmistetaan kestävistä ja laadukkaista materiaaleista pääosin omana tuotantona. Isot ulkokyltit tehdään useimmiten 3 mm paksusta alumiinista, pienemmät 1 mm paksusta raaka-alumiinista. Sisäkäyttöön tuleva opaskilpi on usein muovia (tavallinen tai jälkivalaiseva) tai tarra.

Tilaa oma kyltti tai oma tarra

Oma tarra tai oma kyltti on helppo tehdä lisäämällä pohjaan oma teksti. Varoituskyltti, ohjekyltti ja kieltokyltti ovat monikäyttöisiä ja voit vaihtaa opasteen vakiopohjaan oman tekstisi. Oma kilpi toteutuu palvelussamme myös niin, että toimitat meille aineiston. Vakiokokoisena tai omilla mitoilla voit tilata, kysy lisää!

Kilvet, kyltit ja tarrat

Arctic Safetyn valikoimasta löytyy satoja varoitus-, kielto-, opastus- ja muita kilpiä useina eri kokoina sekä materiaaleina. Kilvet ovat ISO 7010 standardin mukaisia.  Yleisimmät kilvet löytyvät verkkokaupastamme. Osa varastosta ja loput muutamien päivien toimitusajalla.

Poistumistiemerkinnät, kiinteistökilvet ja ensiapukilvet ovat niitä yleisiä ja useimmin kysyttyjä. Valintaa tehdessä kilven koko ja materiaali kannattaa miettiä valmiiksi.  Opaste/kyltti tulisi sijoittaa niin, että se varoittaa tai ohjeistaa kulkijaa ajoissa.  Opastekilvet tuovat turvallisuutta myös kiinteistöihin.

Kilpien materiaalit

Kilpien materiaaleja ovat alumiini, muovi, tarrat ja magneetit. Isot ulkokyltit tehdään useimmiten 3 mm paksusta alumiinista, pienemmät 1 mm paksusta raaka-alumiinista. Sisäkäyttöön tuleva opaskilpi on usein muovia (tavallinen tai jälkivalaiseva) tai tarra.

Tilaa oma tarra tai kyltti

Oman tarran tai kyltin tilaaminen on helppoa. Lähetä meille sähköpostilla oma suunnitelmasi kyltistä tai tarrasta, tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava kyltti.  Valmistamme raakavedoksen ja arvioimme hinnan, sitten sinä päätät tilauksen.

Paloalan kilvet

Paloturvallisuusopasteet ovat palokunnan toiminnan kannalta välttämättömiä. Paloalan kilvillä kerrotaan esimerkiksi palopostien sijainti, sammutuspeitteiden ja sammuttimien sijainti ja muu olennainen tieto sammutustöitä varten.

Jälkivalaisevat kilvet

Jälkivalaisevia opasteita tulisi käyttää poistumisteiden ja alkusammutus- sekä ensiaputarvikkeiden merkitsemiseen, jotta niiden löydettävyyttä pystytään parantamaan.

Poistumistieopasteet

Poistumisteiden merkintä on erittäin tärkeä osa rakennuksen turvallisuutta. Rakennusmääräyksissä kehotetaan merkitsemään uloskäytävät ja pääsy niille etenkin tilanteissa, joissa uloskäytävien ovet ja niille pääsy eivät ole selvästi nähtävissä tai muut ovet voivat harhauttaa ulos pyrkijöitä.

Varoituskilvet

Varoituskilvet ohjaavat ihmisiä toimimaan turvallisesti. Niitä käytetään, mikäli työntekijälle aiheutuvia vaaratilanteita ei voida välttää tai riittävästi vähentää yleisillä teknisillä tai rakenteellisilla toimenpiteillä. Varoituskilvet toimivat muita turvatoimia täydentävinä.

Näytetään kaikki 16 tulosta