Arctic Safety Kilpikuvasto Turvakilvet

Valikoimissamme on valmiina satoja Turvakilvet malleja: varoitus-, kielto-, opastus- ja muita kilpiä useina eri kokoina sekä materiaaleina. Helpoiten löydät oikean kilven kilpikuvastosta klikkaamalla ja selaamalla. Poistumistiemerkinnät, kiinteistökilvet ja ensiapukilvet ovat haetuimpien joukossa. Kilpikuvastosta voit etsiä sopivan, lisää koko ja materiaali kilvelle ja laita s-postiin tilaus tai tarjouspyyntö.

Lue myös ohjeet kilven koon ja materiaalin valintaan. Kyltti tulisi aina sijoittaa niin, että se varoittaa tai ohjeistaa ajoissa, eli opaste on näkyvällä paikalla ja riittävän kokoinen. Opastekilvet parantavat turvallisuutta kiinteistöissä.

Kaikki kilpemme ovat ISO 7010 standardin mukaisia.

Opastekilpien materiaalit: alumiinikyltit, muovikilvet, tarrat ja magneetit

Kilvet valmistetaan kestävistä ja laadukkaista materiaaleista pääosin. Isot ulkokyltit tehdään useimmiten 3 mm paksusta alumiinista, pienemmät 1 mm paksusta raaka-alumiinista. Sisäkäyttöön tuleva opaskilpi on usein muovia (tavallinen tai jälkivalaiseva) tai tarra. Saamme myös ulkokäyttöön sopivaa polystyreenimuovista tehdyt kilvet, jotka ovat UV-kestäviä, pakkasenkestäviä sekä säänkestäviä.

Tilaa oma kyltti tai oma tarra

Oma tarra tai oma kyltti on helppo tehdä lisäämällä pohjaan oma teksti. Varoituskyltti, ohjekyltti ja kieltokyltti ovat monikäyttöisiä ja voit vaihtaa opasteen vakiopohjaan oman tekstisi. Oma kilpi toteutuu palvelussamme myös niin, että toimitat meille aineiston. Vakiokokoisena tai omilla mitoilla voit tilata, kysy lisää!

Kilvet, kyltit ja tarrat

Arctic Safetyn valikoimasta löytyy satoja varoitus-, kielto-, opastus- ja muita kilpiä useina eri kokoina sekä materiaaleina. Kilvet ovat ISO 7010 standardin mukaisia.  Yleisimmät kilvet löytyvät verkkokaupastamme. Osa varastosta ja loput muutamien päivien toimitusajalla.

Paloalan kilvet

Paloturvallisuusopasteet ovat palokunnan toiminnan kannalta välttämättömiä. Paloalan kilvillä kerrotaan esimerkiksi palopostien sijainti, sammutuspeitteiden ja sammuttimien sijainti  ja muu olennainen tieto sammutustöitä varten.

Jälkivalaisevat kilvet

Jälkivalaisevia opasteita tulisi käyttää poistumisteiden ja alkusammutus- sekä ensiaputarvikkeiden merkitsemiseen, jotta niiden löydettävyyttä pystytään parantamaan.

Poistumistieopasteet

Poistumisteiden merkintä on erittäin tärkeä osa rakennuksen turvallisuutta. Rakennusmääräyksissä kehotetaan merkitsemään uloskäytävät ja pääsy niille etenkin tilanteissa, joissa uloskäytävien ovet ja niille pääsy eivät ole selvästi nähtävissä tai muut ovet voivat harhauttaa ulos pyrkijöitä.

Varoituskilvet

Varoituskilvet ohjaavat ihmisiä toimimaan turvallisesti. Niitä käytetään, mikäli työntekijälle aiheutuvia vaaratilanteita ei voida välttää tai riittävästi vähentää yleisillä teknisillä tai rakenteellisilla toimenpiteillä. Varoituskilvet  toimivat muita turvatoimia täydentävinä.

Näytetään tulokset 1–12 / 16