Huippulaadukkaat turvakengät ja työjalkineet jokaiseen työympäristöön tarjoaa  Arctic Safety Oy. Turvajalkineiden käyttö työssä voi estää useimmat varvas- ja jalkapohjan vammat sekä pienentää työntekijän liukastumisvaaraa. Jalkojensuojaimet ovat laaja tuoteryhmä, jonka sisältä löydät kevyet keittiökengät sekä monisuojaavat turvakengät vaikka rakennustyöhön. Turvajalkineiden lisäksi on olemassa kevyempiä varvassuojuksen omaavia suojajalkineita tai varvassuojattomia työjalkineita.

Turvajalkine suojaa jalkaa iskuilta ja nauloilta

Turvakengässä on varvassuojus sekä naulaanastumissuoja. Varvassuojus suojaa varpaita ja jalkaterää tippuvilta esineiltä ja mahdolliselta jalkaan kohdistuvalta puristukselta. Varvassuojan ja naulaanastumissuojan materiaaleja on markkinoilla jo useita erilaisia, kuten metalli, alumiini, komposiitti.

Työkenkä kevyempään työhön

Työjalkineessa ei ole varvassuojusta. Jalkineessa on ainakin yksi lisäsuojausominaisuus. Työjalkineita käytetään mm. keittiö- ja hoitotyössä.

Valitse kengälle oikeat ominaisuudet myös eri olosuhteisiin

Parhaimman suojan ulkotöissä kylmässä antavat lämpöeristetyt varsikengät tai saappaat irrotettavalla lämpövuorella. Irrotettava lämpöpohjallinen eristää lämpöä ja lisää jalkineen käyttöikää. Jalkineen paksu ja kuvioitu ulkopohja estää lämmön johtumista ja lisää jalkineen lämmöneristävyyttä.

Valitse kylmiin olosuhteisiin

  • lämpöeristetty varsikenkä tai nahkasaapas, tai saapas irrotettavalla huopavuorella.
  • Jalkine, jonka ulkopohja on 5-8 mm:n kuvioinnilla
  • Riittävän väljät jalkineet, jotta jalkineiden ja sukkien väliin jää tilaa eristävälle ilmakerrokselle
  • Irrotettavat lämpöpohjalliset.

Hitsaajan turvajalkineet

Hitsaajan turvajalkineet antavat suojan kipinöiltä, säteilylämmöltä, pölyltä ja lialta. Puolivarsi- tai saapasmallinen nahkajalkine antaa suojan parhaiten kipinöitä. Turvajalkineissa on varvas- ja/tai naulanastumissuojus. Tarvittaessa pohja voi olla kuumankestävä.

Turvajalkineet antavat tarvittavan suojan hitsauskipinöiltä ja ne eivät syty palamaan. Älä käytä hitsaustyössä lenkkikenkiä tai nauhallisia jalkineita. Suojaa nilkat ja estä kipinöiden lentäminen jalkineisiin. Käytä puolivarsi- tai saapasmallisia turvajalkineita.

Näytetään tulokset 1–12 / 65