Paloturvallisuustuotteet

Ennakointi on viisautta. Jokaisen kodin ja kiinteistön paloturvallisuus-tuotteet on tarkoitettu ennalta ehkäisemään paloja sekä palon alku-sammutukseen. Näitä ovat esimerkiksi Arctic Safetyn palovaroittimet, häkä- ja kaasuvaroittimet, sammutuspeitteet ja erilaiset sammuttimet ja sammutintarvikkeet sekä äly -ja turvalaitteet.

Tutustu tuoteryhmiin:

Jauhesammuttimet
Palohälyttimet
Sammutuspeitteet
Hälytysjärjestelmät
Kaasumittarit
Muut paloturvatuotteet

Jauhesammuttimet nopeaan alkusammutukseen:

Jauhesammutin on kaikista yleisin sammutinmalli ja monipuolinen perussammutin. Jauhesammutin onkin hyvä valinta sekä kotiin että mökille ja sopii hyvin myös esimerkiksi ajoneuvoihin, veneisiin ja teollisuuskiinteistöihin. Tehokkaammat jauhesammuttimet
soveltuvat tulitöihin. Sillä voidaan sammuttaa myös sähköpaloja, koska jauhe ei johda sähköä.

Jauhesammutin soveltuu lähes kaikenlaisiin paloihin ja alku-sammutukseen. Jauhesammutin on helppo valinta ainoaksi sammutti-meksi, koska se soveltuu lähes kaikenlaisiin paloihin. On hyvä huomioida että, jauhesammuttimen hienojakoinen jauhe aiheuttaa siivottavaa huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi nestesammuttimien
sammutusneste.

Useimmilla jauhesammuttimilla on ABC-luokka
A – orgaaniset materiaalit kuten puu, kangas jne.
B – palavat nesteet (bensiini jne.)
C – kaasupalot

Tarvikkeet, kaapit ja telineet sammuttimille:
Meiltä löydät valikoiman sammuttimien suojaamiseen, kiinnittämiseen ja kuljettamiseen tarkoitettuja varusteita. Sammutinkaapit ja ajoneuvo-telineet pitävät sammuttimen aina omalla paikallaan. Muista sammutinten merkinnät kilvin ja kyltein – meiltä löydät myös paloalan jälkivalaisevat kilvet.

Sammutuspeitteet on hyvä pitää aina käsillä

Sammutuspeite on tehokas tapa parantaa paloturvallisuutta kotona tai työpaikalla.

Sammutuspeite on niin edullinen, varmatoiminen ja yksinkertainen, että se kannattaa hankkia kaikkialle, missä on vähäinenkin palovaara. Hyvin tehty alkusammutus ehkäisee palon leviämisen ja rajoittaa vahinkoja tuntuvasti. Kotona suurin osa paloista syttyy lieden tai takan vaikutuksesta, joten käden ulottuville kannattaa laittaa sammutuspeite.

Palovaroittimet ja häkävaroittimet turvaksi

Jokaisen asunnon jokaisessa kerroksessa on oltava vähintään yksi toimiva palovaroitin, uusissa asunnoissa verkkovirralla toimiva. Asukas on vastuussa sen toimintakyvystä.
Palovaroittimia on oltava vähintään yksi kutakin alkavaa 60 m2 kohti. Suositeltu normaali käyttöikä palovaroittimille on noin 10 vuotta. Huolehdi myös palovaroittimen oikea sijoittaminen.

Poistumisreittien merkintä ja poistumistietaulut

Hätätilanteessa jokainen sekunti on tärkeä. Hyvin merkityt ja oikein suunnitellut poistumistiet ovat ensiarvoisen tärkeitä nopean ja turvallisen poistumisen mahdollistamiseksi. Meiltä löydät opasteet, jälkivalaisevat poistumistiemerkinnät, EA tarvikkeiden- sekä sammuttimien sijaintikyltit sekä muut tarvittavat kyltit.

Pikapalopostit kiinteistöihin

Pikapaloposti on nykyään olennainen osa monen kiinteistön palo-turvallisuutta. Palopostien uusiminen ja lisääminen onnistuu kätevästi meidän kauttamme – kysy tarjous. Teollisuuteen ja maatalouteen soveltuvat rosterimallit löytyvät myös meidän kauttamme.

Kaasumittarit varoittavat ajoissa

Kaasumittareilla voidaan tunnistaa, mitata ja valvoa vaarallisia pitoisuuksia ilmassa olevien myrkyllisten aineiden tai räjähdysherkkien kaasu- ja höyry-yhdisteiden vaarallisuuden
arvioimiseksi. Kaasumittarit on kehitetty työn turvaamiseksi vaarallisia aineita käsiteltäessä, varsinkin kaivoksilla ja teollisuudessa. Pyydä tarjous.

Turvajärjestelmä älykoti BASE Smart Home

Me ihmiset koemme kodin turvapaikkana, jossa voimme rentoutua ja levätä. Turvallisuuden lisääminen omassa kodissa tuo meille turvaa sekä mielenrauhaa. BASE-älykodin turvajärjestelmän avulla saat tiedon puhelimeesi heti, kun kotonasi tapahtuu jotain poikkeavaa.

Helppokäyttöinen turvajärjestelmä rakennetaan sinun tarpeidesi mukaan. BASE älykotilaitteita ovat esimerkiksi tukiasema, palovaroitin, ovi- ja ikkunasensorit, liiketunnistin, kamerat (myös ulkokamerat), lämpöhälytin, älypistorasia, vesivuotohälytin sekä hallintapainike.

Kysy lisää tai tule tutustumaan Kolmenkulman myymäläämme!
Turvallisuutta ennakoimalla,

Hanne ja Mika
Arctic Safety Oy

Näytetään tulokset 1–12 / 64