Putoamissuojaimet

Huolehditaan yhdessä asianmukaisista putoamissuojaimista

Me Arctic Safetyllä pyrimme siihen, että sinä asiakkaana saat mahdollisimman kokonaisvaltaisen palvelun putoamissuojaukseen, laadukkaat tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen. Ydintuotteet ovat saatavissa heti ja koko kattava valikoima 2–3 vuorokauden toimitusajalla.

Kattava valikoima tunnettujen brändien putoamissuojaimia

Tuotemerkkeinä meillä ovat vahvat brändit: CT, Beal, Probelt ja Ikar ja toimitusmyyntinä Petzl. Meiltä löydät kattavat valmispaketit erilaisiin tilanteisiin, myös monipuoliset valjasratkaisut. Tuotevalikoimaamme pääset tutustumaan sivun vasemmalta reunalta.

Myös uusi CT 2020 Professional kuvasto on julkaistu! Voit ladata sen tuotekortilta: https://www.vandernet.com/teollisuus/tuote/WORKC2005A5ENFI

Putoamisturvallisuuden ratkaisut myös haastaviin olosuhteisiin

Tavoitteemme on yhdessä suojaimiin erikoistuneiden yhteistyökumppaneiden kanssa tarjota täydellinen yhden pysähdyksen kumppanuus putoamisvaarallisilla alueilla toimimiseen. Tarjoamme CT-, Beal- ja Ikar-putoamissuojainten sekä kiinteästi asennettavien järjestelmien yhdistelmällä kokonaisuudet, jotka ottavat huomioon tarpeenne aina riskienarvioinnista kokonaisvaltaiseen putoamissuojaukseen pelastussuunnitelmaa myöten. Ratkaisut kattavat myös pelastusalan tarpeet korkealla sekä ahtaissa ja vaikeapääsyisissä paikoissa toimimiseen.

Putoamissuojain estää putoamisen tai tekee siitä turvallista

Putoamissuojauksella tarkoitetaan putoamisen estämistä tai suojaamista turvallisella tavalla. Henkilökohtaisia putoamissuojaimia ovat esimerkiksi valjaat, nykäyksenvaimennusköydet ja kelautuvat tarraimet. Kiinteät järjestelmät tarkoittavat tuotteita, jotka asennetaan pysyvästi katolle tai seinälle. Esimerkkejä niistä ovat kisko- ja vaijerijärjestelmät.

Putoamissuojainta on käytettävä aina, mikäli putoamisvaara on olemassa ja putoamiskorkeus on kaksi metriä tai enemmän.

Turvallinen työskentely vaatii oikeiden varusteiden lisäksi hyvää asennetta ja oikeat taidot eli tarvittavan koulutuksen. Ole yhteydessä ja Me autamme sinua turvalliseen työpäivään!

Turvallisesti, yhteistyöterveisin,
Mika ja Hanne