Putoamissuojaimet a’la Arctic Safety

Pyrimme siihen, että sinä asiakkaana saat mahdollisimman kokonaisvaltaisen palvelun liittyen putoamissuojaukseen, laadukkaat tuotteet, perehdytyksen ja koulutukseen. Ydintuotteet ovat saatavissa heti ja 2-3 vuorokauden toimitusajalla koko kattava valikoima.

Tuotemerkkeinä meillä ovat vahvat brändit: CT, Beal, Probelt, Sala, Sicurpal ja Ikar ja toimitusmyyntinä Petzl. Meiltä löydät kattavat valmispaketit erilaisiin tilanteisiin, myös monipuoliset valjas ratkaisut. Tuotevalikoimaan pääset tutustumaan sivun vasemmalta reunalta.

Myös uusi CT 2020 Professional kuvasto on julkaistu! Voit ladata sen tuotekortilta:

http://www.vandernet.com/teollisuus/tuote/WORKC1910A5ENIT

Tavoitteemme on yhdessä suojaimiin erikoistuneiden yhteistyökumppaneiden kanssa, tarjota täydellinen yhden pysähdyksen kumppanuus putoamisvaarallisilla alueilla toimimiseen. Tarjoamme CT, Beal ja Ikar putoamissuojainten sekä kiinteästi asennettavien järjestelmien yhdistelmällä kokonaisuudet, jotka ottavat huomioon tarpeenne aina riskienarvioinnista kokonaisvaltaiseen putoamissuojaukseen pelastussuunnitelmaa myöten. Ratkaisut kattavat myös pelastusalan tarpeet korkealla sekä ahtaissa ja vaikeapääsyisissä paikoissa toimimiseen.

Arctic Safety Putoamissuojaimet Turvallisesti:

Putoamissuojauksella tarkoitetaan putoamisen estämistä tai suojaamista turvallisella tavalla. Henkilökohtaisia putoamissuojaimia ovat esimerkiksi valjaat, nykäyksen-vaimennusköydet ja kelautuvat tarraimet. Kiinteät järjestelmät tarkoittavat tuotteita, jotka asennetaan pysyvästi katolle tai seinälle. Esimerkkejä niitä ovat kisko- ja vaijerijärjestelmät.

Putoamissuojainta on käytettävä aina, mikäli putoamisvaara on olemassa ja putoamiskorkeus on kaksi metriä tai enemmän.

Turvallinen työskentely vaatii oikeiden varusteiden lisäksi hyvää asennetta ja oikeat taidot eli tarvittavan koulutuksen. Ole yhteydessä ja Me autamme sinua turvalliseen työpäivään!

Turvallisesti, yhteistyö terveisin,

Mika ja Hanne

Näytetään tulokset 1–12 / 245