Turvalliset tikkaat ja työpukit Arctic Safety:ltä, 

Kotimaiset turvalliset ja monipuoliset tikasratkaisut löytyvät meiltä Suomi-tikkaan valikoimasta. Suomi-Tikkaat valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa Sipoon Talmassa, mistä Arctic Safety toimittaa tikkaat suoraan asiakkaan osoitteeseen. Osa tasotikkaista ja työpukeista löytyy suoraan meidän Kolmenkulman myymälästä. Nämä ovat siis oikeasti kotimaisia tikkaita, joissa jatkuva kehitystyö näkyy tuotteiden laadussa ja turvallisuudessa.

Tikkaiden ja työpukkien valinta,

Mistä tunnistaa, että tikkaat ovat turvalliset ja vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu ja tehty?

  • Keveys, kestävyys ja jatkuva kehitystyö. Siis turvallisuus.
  • Tuet eli tukiaiset, jotka yhdistävät tikkaiden askelmat tikkaiden runkoon. Nämä vahvistavat tikkaita sivuttaissuunnassa, tuovat jämäkkyyttä ja pitävät napakan ryhtinsä vuodesta toiseen.
  • Tikkaiden materiaali, profiili puolille ja askelmille. Sekä askelmien ja tasojen pintakuvio.
  • Pitävät liukuesteet taso -ja nojatikkaissa.

Tikkaiden turvallinen käyttö,

Arctic Safety:ltä hankitut tikkaat, pukit ja erilaiset porrastasot ovat turvallisia käyttää, kun niitä käytetään sellaisiin töihin, joihin ne on tarkoitettu. Tässä muutamia vinkki turvalliseen tikastyöskentelyyn,

  • Tikkaita tulee käyttää tasaisella alustalla siten, että ne seisovat tukevasti ja suorassa. Varmista tikkaiden alapään pito (esim. jäästä ja irtosorasta).
  • Pidä tikkaiden sivupaarteista kiinni koko ajan kiivetessäsi, ja kiipeä aina kasvot tikkaisiin päin.
  • Nämä kestävät 150 kilon staattisen kuormituksen.
  • Työskennellessäsi työtasottomilla A-tikkailla, jätä aina vähintään 2 ylintä puolaa/askelmaa käyttämättä. Ne toimivat nojatukena jaloille. Älä päästä käsillä irti tikkaista.
  • Kenkien pohjiin kerääntynyt lumi ja maa-aines aiheuttavat liukkautta, tikkaiden liukuestekuvioinnista huolimatta. Myös tikkaiden pintaan mahdollisesti muodostunut jää tekee pinnasta liukkaan. Kopista kenkien pohjat sekä poista lumi ja jää tikkaiden pinnasta ennen niille nousua.
  • Nojatikkaiden oikea nojakulma on 75 °. Tikkaiden neliönmalliset puolien astinpinta on vaakasuorassa silloin, kun tikkaat ovat oikeassa kulmassa.

Tikkaiden turvallisuusohjeet rakennustyömailla:

Valtioneuvoston asetus Vna 205/2009 määrittelee työmaiden tikasohjeen. Lisäksi Rakennusyritysten tikasohjeistus tarkentaa sitä edelleen.

Katso Suomi-tikkaan linkki: https://www.suomi-tikas.fi/turvallisuusohjeistukset-rakennustyomailla/

Materiaali työtikkaissa ja pukeissa,

Kaikki Arctic Safetyn myynnissä olevat tikkaat, tasot ja pukit valmistetaan alumiinista, joka on säänkestävä sekä kevyt materiaali.

Kotimaiset tikasratkaisut ammattikäyttöön,

Arctic Safety tarjoaa nopealla toimitusajalla laadukkaat tikkaat ja työpukit, tasotikkaat, nojatikkaat, yhdistelmätikkaat ja myös portaikossa työskentelyyn porraspukit -ja tasot suoratoimituksena tilaajalle. Osa tuotteista löytyy jo suoraan Kolmenkulman myymälästämme. Tervetuloa tutustumaan tai pyydä tarjous soittamalla tai sähköpostilla.

Turvallisista tikaskauppaa,

Arctic Safetyn Mika ja Hanne.

Näytetään tulokset 1–12 / 34