Beal Access UC 11mm lenkillä 50m Työköysi

160,48 alv 0%199,00  sis. alv 24%

Beal Access UC 50m Työköysi sopii monipuolisiin tarpeisiin putoamisvaarallisissa olosuhteissa toimittaessa.

Kuvaus

Beal Access UC 11mm lenkillä 50m keltainen työköysi

Tehdaspäätetyllä kiinnityslenkillä varustettu Beal Access UC 11mm lenkillä 50m Työköysi, kulutuskestävä ja turvallisuudeltaan täysin uudenlaiselle tasolle sijoittuva Uni Core työ/laskeutumisköysi, joka säilyttää notkeutensa pitkäaikaisessakin käytössä. Työ- ja pelastusköysien nykyinen ”standardi”, joka soveltuu monipuolisiin tarpeisiin putoamisvaarallisissa olosuhteissa toimittaessa. Bealin Access-köysi on helppo käsitellä kokemattomammallekin käyttäjälle, ja yhteensopiva suurimman osan markkinoilla olevista korkeanpaikantyöskentelyyn suunnitelluista metallilaitteista kanssa.

UniCore kytkös liittää köyden manttelin ja ytimen toisiinsa, jolla saavutetaan oleelliset edut: Mantteli ei luista, ja vaikka mantteli kuluisi kokonaan puhki, niin vauriokohta voidaan silti ohittaa nousu- tai laskeutumislaitteella. Access köysi voidaan katkaista vaikeissa työoloissa pelkällä veitsellä ilman tulta tai lämpöleikkuria. Kytkös ei heikennä lainkaan köyden käsiteltävyyttä tai sidottavuutta. Bealin Accessköysi ei käytännössä kutistu juuri lainkaan, joten sen upottaminen veteen ennen ensimmäistä käyttöä ei ole tarpeellista, kuten tavallisilla köysillä.

Jokainen köysi on yksilöity omalla idN sarjanumerolla. Kiinnityslenkissä BCC (Beal Color Code) ommel, jossa ompeleen väri kertoo valmistusvuoden, ja köyden sisällä on lisäksi koko köyden pituudella valmistusvuoden ilmoittava värillinen lanka. Köyden sisällä lisäksi standardin ilmoittava infonauha. Kiinnityslenkin päällä suojus, joka tarjoaa ergonomisen otteen köyden päästä ja suojaa tikkauksia sekä tunnistetietoja kulumiselta. Kiinnityslenkin sisällä holkki, joka suojaa köyttä kulumiselta ja pidentää käyttöikää.

Beal Access Unicore Video

Tekniset tiedot Beal Access UC lenkillä 50m Työköysi:

Halkaisija:11 mm.
CE EN1891 tyyppi A mukainen vähäjoustoinen.
Materiaali: Nailon (Polyamidi).
Murtolujuus: 3400 daN (Kg). Murtolujuus tehdastekoisella kiinnityslenkillä: 2400 daN (Kg). Murtolujuus kahdeksikkosolmulla: 1950 daN (kg).
Nykäysvoima putoamiskerroin 0,3 putoamisella: 5,6 kN.
Putoamisten lukumäärä putoamiskerroin 1 putoamisia: 20.
Venymä 50/150 kg: 2,1 %.
Manttelin liukuma on 0 % ja Manttelin osuus: 36 %. Ytimen osuus on: 64 %.
Kutistuma vedessä: 1,1 %.
Paino/metri: 74 g.
Maksimielinikä: 15 vuotta (= 5 vuotta varastointia + 10 vuotta käyttöä).
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: 3 vuotta.
Väri: Keltainen/harmaa/valkoinen.

Toimittajakoodi on BCSA11.50TERM.Y

Muut putoamissuojain köydet

Lisätiedot

Paino 4.2 kg
Väri

Kelt