Bolle Aurinko/ Suojalasit Komet Fire Flash

17,70 alv 0%21,95  sis. alv 24%

Bolle Aurinko/ suojalasit Komet Fire Flash on ulkoilmaolosuhteisiin suunnitellut aurinkolasihenkiset suojalasit heijastavila Fire Flash linsseillä työkäyttöön.

Kuvaus

Bolle Aurinko/ suojalasit Komet Fire Flash

Bolle Aurinko/ suojalasit Komet Fire Flash on ulkoilmaolosuhteisiin suunnitellut aurinkolasihenkiset suojalasit heijastavila Fire Flash linsseillä työkäyttöön. Tyylikkäät aurinkolasit peilipinnalla työhön ja vapaa-aikaan. Litteät sangat, joiden ansiota käyttö on miellyttävää muiden henkilönsuojainten kanssa. Ympäristöystävällisimmällä muottitekniikalla valmistettu kehys. Täysin metallivapaa rakenne. Kaarevan muotoilun ja täyskehyksen ansiosta lasit suojaavat silmiä tehokkaasti.

Suojaa ja turvaa Komet peililaseilla:

Bollen Komet aurinko/ Suojalasit suojaa silmiä auringon haitallisilta säteiltä, UV-säteiltä, sekä matalaergisiltä mekaanisilta riskeiltä (6 mm, 0.86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa.

Huurtumisenestopinnoitetut (PLATINUM Lite) ja naarmuuntumisenestopinnoitetut linssit. Bolle Komet polykarbonaattilinssien optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön.

Tekniset tiedot Bolle Komet suojalaseille:

Kehysmerkintä: EN166 FT CE
Linssimerkintä: 5-3.1 1 FT CE
Sertifiointi: EN166, EN172, EAC, CSA 94.3
UVA/UVB suoja: 99,99 %
Sangat: Polykarbonaatti. Sankojen pituus 118 mm.
Linssi: Polykarbonaattia. Paksuus 2,2 mm.
Kaarevuusluokka: 8
Paino: 31 g

Saatavilla seuraavat lisävarusteet:
PSPUNISS01: Universal Strap pääpanta säädettävä, kiinnitys suojalasien kylkeen omalle paikkaa.

Bolle Safety Platinum

Bolle suojalasit, myös polarisoituja aurinkosuojalaseja.

TTL silmien suojaus

Silmien suojaus:

Silmien- ja kasvojensuojaimet antavat suojan silmiin tai kasvoihin kohdistuvilta tapaturmilta. Silmät ja kasvot on tarpeen suojata erilaisilta höyryiltä, liuottimilta, lentäviltä kappaleilta, kaasuilta, kipinöiltä, metalli- ja puupölyltä ja nesteroiskeilta.

Valinta ja käyttö

Silmiensuojaimen valinta työssä esiintyvän riskin mukaan, huomioiden työtehtävän edellyttämä näkötarkkuus sekä käyttäjän henkilökohtaiset ominaisuudet. Tarvittaessa on suojain varustettava optisesti korjatuilla linsseillä. Optisen korjauksen tulisi sallia suojaimen käyttämisen ilman, että sitä tarvitsee ottaa pois lopetettaessa oma työtehtävä ja siirryttäessä työpaikalla paikasta toiseen. Käytettävyys on varmistettava henkilökohtaisella sovittamisella.

On tärkeää että, silmiensuojaimet asettuvat kasvoille mahdollisimman tiiviisti. Suojainten on hyvä suojata sivuilta, ylhäältä tai alta tulevilta kipinöiltä, roiskeilta, sirpaleilta tai lentäviltä kappaleilta.

Vakavan silmätapaturman voivat aiheuttaa kipinät, roiskeet, sirpaleet tai lentävät kappaleet. Silmään osuessaan ne voivat aiheuttaa ikävän ja ikuisen silmävamman. Käytä kunnollisia CE-merkittyjä suojalaseja.