Ale!

Coast Monitoimityökalu LED135

20,00 alv 0%24,80  sis. alv 24%

Monitoimityökalu LED135 on huippulaadukas sarjan pienin yleistyökalu Led-valolla.

Kuvaus

Coast Monitoimityökalu LED135

Coast Monitoimityökalu LED135 on nimensä mukaisesti monipuolinen sarjan pienin huipputuote. Terävä Led-valo auttaa hämärässä ja pienen  ja näppäränsä kokonsa ansiosta mahtuu ahtaisiin väleihin ja kulkee mukavasti mukana. Coast LED135 on Suomen puukkolain hyväksymä.

Monitoimityökalu monella hyvällä ominaisuudella. Coast Työkalussa on sisäänrakennettu LED-valo, joten se soveltuu tarkkuustyöhön. Kahvat on tehty liukumattomasta materiaalista ja veitsenterä on ruostumatonta terästä 3Cr13.

Tekniset tiedot: Pituus: 7,6 cm (suljettu) paino: 122gParisto: 2 x CR927 (sisältyy)

Ominaisuudet:

LED valo, jousiavain, Pihdit, Katkaisupihdit, Avainrengas, Pullonavaaja, Kynsiviila, Veitsi,  3CR13 Ruostumatonta terästä, Viila, Ruuvimeisseli, Tölkinavaaja, Liukumaton kahva

Coast Led Video

Muut monitoimityökalut

LED135 monitoimityökalusta poiketen, LED145 sisältää sakset, korkinavaajan ja erikoissuunnitellun rungon. Isoin ja monipuolisin on Led 155 jossa myös kaksisuuntainen Led.

Mikä on LED?

LED on lyhenne sanoista Light Emitting Diode, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa hohtodiodi. On monia hyviä syitä käyttää hohtodiodeja valaistuksessa. Ne ovat muun muassa erittäin energiatehokkaita, ympäristöystävällisiä ja kestäviä.

Hohtodiodien käyttö yleisvalaistuksessa oli aikaisemmin rajoitettua, sillä niiden energiatehokkuudessa ja värintoistossa oli kehittämisen varaa. Tämä tilanne on kuitenkin viime vuosien aikana muuttunut. Tänä päivänä hohtodiodit ovat 5 kertaa tavallisia hehkulamppuja energiatehokkaampia ja niiden värintoisto on loisteputkien luokassa. Nykyään LED-valoilla voidaan täysin korvata 40W:n hehku- ja halogeenilamput.

LED-valoja kehitetään toki edelleen. Tämän johdosta LED-valoista ei vielä ole olemassa samoja standardeja ja kokemusta kuin perinteisistä hehkulampuista. Tämän vuoksi eri valmistajien LED-valojen tuotekuvaukset voivat erota toisistaan. LED-valomarkkinoille ilmestyy myös jatkuvasti uusia valmistajia. Tästä syystä on hyvä olla tarkkana ostaessasi LED-valoja ja valitessasi toimittajaa.

Valitse oikea Watti-teho

LED-valot valaisevat noin 6 kertaa kirkkaammin per watti kuin hehkulamppu. Verrataksesi LED-lampun watteja hehkulampun watteihin, voit siis käyttää laskutoimitukseen 1:8 suhdetta. Jos haluat korvata 35 W:n hehkulampun LED-valolla, tulee sinun valita 4 W:n LED-valo (35W/8= noin 4W).

Hehkulampun korvaus LED-lampulla

20-30 wattia = 3-4 wattia (LED)

30-40 wattia = 5-6 wattia (LED)

40-50 wattia = 6-8 wattia (LED)