CT Finch+ liitosköysi säädettävä kahvalla 15m

192,74 alv 0%239,00  sis. alv 24%

CT Finch+ liitosköysi säädettä kahvalla 15m on käyttövalmis säädettävä ja monipuolinen liitosköysi laskeutumiskahvalla. Sopii työasemointiköytenä, elämänlankana, ankkuripisteenä ja laskeutumislaitteena.

Kuvaus

CT Finch+ liitosköysi säädettä kahvalla 15m

CT Finch+ liitosköysi säädettävä kahvalla 15m on käyttövalmis säädettävä ja monipuolinen 15 m liitosköysi laskeutumiskahvalla. Kulutuskestävä malli, joka soveltuu henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen työkäytössä.

CT Finch+ liitosköyttä voidaan käyttää työasemointiköytenä, elämänlankana, ankkuripisteenä ja laskeutumislaitteena. Toimitetaan ilman päätekiinnitintä, jotta käyttäjä voi valita omiin käyttötarpeisiin parhaan kiinnitinmallin. Toimitus sisältää sileäporttisen alumiinisen CT lukkosulkurenkaan ruuvilukituksella säätölaitteen liittämiseksi valjaisiin.

Työasemointiköytenä voidaan käyttää kahdella eri tavalla:

-Yhden pisteen tavassa säätölaite on kiinnitettynä valjaiden etukiinnityspiteeseen, joka on suositeltava tapa kun ei ole heiluririskiä
-Kahden pisteen tavassa köysi lähtee valjaan lantiovyön toisesta sivukiinnityspisteestä, kiertää rakenteen (esim. pylväs tai metallirakenne) ja kiinnitetään toiseen sivukiinnityspisteeseen, jolloin saadaan miellyttävä, vakaa ja tehokas työskentelyasento.

Automaattisesti lukkiutuva kitkasäätölaite mahdollistaa köyden pidentämisen ja lyhentämisen myös kuormituksen alaisena, jolloin Finch+:aan nojautuen voidaan työskennellä turvallisesti ja säätää aina paras mahdollinen työasento. Säätölaitteen kyljessä kahva, joka mahdollistaa laskeutumisen koko painolla. Mukana liikutettava köysisuoja, jonka oikealla käytöllä pidennät liitosköyden käyttöikää. Köysi vaihdettavissa.

CT Finch+ käyttöohje Video

Sertifiointi:

CE EN 358, EN 795 luokka B/C, EN 12841 luokka C. Paino lukkosulkurenkaan kanssa: 1120 g. Maksimielinikä: Köysi 12 vuotta (= 2 vuotta varastointia + 10 vuotta käyttöä), metalliosat rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Saatavana 2 m, 3 m, 4 m, 5 m, 10 m ja 15 m pituuksina.

Finch+ liitettävät varusteet ja vaihto-osat:

– Mikäli haluat automaattilukitteisen lukkosulkurenkaan jolla säätölaite liitetään valjaaseen, suosittelemme CT Pillar Pro TG sulkurengasta (2C39800YLBCTSTD) jossa poikkeuksellisen suuri poikittaismurtolujuus. Saman sulkurenkaan jousitetulla asemointitangolla varustettu versio Pillar Pro TGL (2C3980LXRACTSTD) on yksi suositeltavista vaihtoehdoista köyden päähän.
– Suosittelemme Finch+ liitosköyden kanssa käytettäväksi seuraavia työvaljaita: Valjaan varaan nojautuen työskentelyyn CT Axess QR. Köysityöskentelyyn CT Axess QR Ascender.

Nousukahva esim. jyrkille katoille!

Voidaan jatkaa myös Loop Ankor vahvalla nauhalenkillä 200cm

TTL Info

Lisätiedot

Paino 1.63 kg