CT Finch Shelter liitosköysi 3m

116,94 alv 0%145,01  sis. alv 24%

CT Finch Shelter liitosköysi 3m on käyttövalmis, kevyt ja kulutuskestävä malli, joka soveltuu henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen työkäytössä.

Kuvaus

CT Finch Shelter liitosköysi 3m

Käyttövalmis säädettävä ja monipuolinen CT Finch Shelter liitosköysi 3m on automaattisesti lukkiutuvalla kaksitoimisella CT Shelter Evo -alumiinikiinnittimellä. Kiinnittimen litteä runko on vain 7 mm paksuinen, joten kiinnittyminen onnistuu hyvin kapeisiinkin paikkoihin.

Kevyt ja kulutuskestävä malli, joka soveltuu henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen työkäytössä. Kiinnittimen rungon muotoilu suojaa sekä porttia että lukitussalpaa tasaisten pintojen iskuilta ja tarkoituksettomalta vapauttamiselta lisäten turvallisuutta. Toimitus sisältää sileäporttisen alumiinisen CT lukkosulkurenkaan ruuvilukituksella säätölaitteen liittämiseksi valjaisiin.

Voidaan CT Finch Shelter liitosköyttä käyttää kahdella eri tavalla:

-Yhden pisteen tavassa säätölaite on kiinnitettynä valjaiden etukiinnityspiteeseen, joka on suositeltava tapa kun ei ole heiluririskiä
-Kahden pisteen tavassa köysi lähtee valjaan lantiovyön toisesta sivukiinnityspisteestä, kiertää rakenteen (esim. pylväs tai metallirakenne) ja kiinnitetään toiseen sivukiinnityspisteeseen, jolloin saadaan miellyttävä, vakaa ja tehokas työskentelyasento.

Automaattisesti lukkiutuva kitkasäätölaite mahdollistaa köyden pidentämisen ja lyhentämisen myös kuormituksen alaisena, jolloin Finchiin nojautuen voidaan työskennellä turvallisesti ja säätää aina paras mahdollinen työasento. Säätölaite on yhtä kiinteää kokonaisuutta, minkä ansiosta siinä ei ole takertumisriskiä aiheuttavia osia, jotka voisivat saada aikana tarkoituksettoman avautumisen. Mukana liikutettava köysisuoja, jonka oikealla käytöllä pidennät liitosköyden käyttöikää. Köysi vaihdettavissa.

Sertifiointi: CE EN358. Paino lukkosulkurenkaan kanssa: 729 g. Maksimielinikä: Köysi 12 vuotta (= 2 vuotta varastointia + 10 vuotta käyttöä), metalliosat rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Saatavana 2 m, 3 m, ja 5 m pituuksina.

Finch liitettävät varusteet ja vaihto-osat:

– Mikäli haluat automaattilukitteisen lukkosulkurenkaan jolla säätölaite liitetään valjaaseen, suosittelemme CT Pillar Pro TG sulkurengasta (2C39800YLBCTSTD) jossa poikkeuksellisen suuri poikittaismurtolujuus.
– Suosittelemme Finch liitosköyden kanssa käytettäväksi seuraavia työvaljaita: Valjaan varaan nojautuen työskentelyyn  CT Axess QR. Köysityöskentelyyn CT Axess QR Ascender.
– 7W91503EH Finch Shelter vaihtoköysi 3m

Katso myös CT Finch+ käyttöohje Video

Nousukahva esim. jyrkille katoille!

TTL Info

Lisätiedot

Paino 0.809 kg